Ελεύθερος αφέθηκε, ενόψει της διενέργειας προκαταρκτικής εξέτασης, ο 76χρονος οδηγός που είχε συλληφθεί ως υπαίτιος για τη μεγάλη πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε χθες στο Ωραιόκαστρο και παρέμεινε ενεργή καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.
Σύμφωνα με το thestival.gr, οι αρχές διερευνούν ποια είναι η έκταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τη φωτιά, αν υπάρχουν κοινωφελείς εγκαταστάσεις και αν προκύπτουν ευθύνες τρίτων.
Ο ηλικιωμένος άνδρας είχε προσαχθεί αρχικά ως ο βασικός ύποπτος, έπειτα από αξιοποίηση μαρτυρικών καταθέσεων από την Πυροσβεστική. Κατά την εξέτασή του, ο ίδιος παραδέχθηκε πως προκάλεσε τη φωτιά άθελά του, γεγονός που οδήγησε στη σύλληψή του.
- Πώς θα κινηθεί το τοξικό νέφος από τη φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Στον εισαγγελέα ο 76χρονος οδηγός του ΙΧ
- Μύκονος: Μοντέλο του Playboy βγήκε στην παραλία και άρχισε να «κατασπαράζει» ωμά ψάρια
- Όταν η Αθήνα είχε αεροδρόμιο, ζωολογικό κήπο και λίμνη στο Φάληρο
- O πρώτος καταραμένος ροκ σταρ στην Ελλάδα ήταν ρεμπέτης
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.