Επεισόδια με πετροπόλεμο και χημικά σημειώθηκαν κοντά στο ΑΠΘ, περίπου στις 21:15, μετά την πορεία που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη για τον θάνατο του 17χρονου από πυρά αστυνομικού στη Βοιωτία.
Όπως αναφέρει το thestival.gr, ομάδα ατόμων επιτέθηκε στη διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκεται πλησίον της Σχολής Θετικών Επιστημών με πέτρες και φωτοβολίδες. Οι αστυνομικές δυνάμεις απώθησαν τα άτομα με χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης και χημικά.
Ακολούθησε η προσαγωγή τουλάχιστον εννέα ατόμων από τις αστυνομικές δυνάμεις. Τα άτομα εντοπίστηκαν σε κοντινή απόσταση και κρίθηκαν ύποπτα για συμμετοχή στην επίθεση.
Δείτε επίσης:
Ρούλα Πισπιρίγκου: «Είμαι και θα είμαι η μαμά της Τζωρτζίνας» - Τα πρώτα λόγια κατά την απολογία της
Η πόλη «φάντασμα» που έχει σβηστεί από τους χάρτες - Γιατί είναι επικίνδυνη
Πρώην συνεργάτης του Γουίλ Σμιθ αποκαλύπτει: «Τον είδα να κάνει σεξ με τον Ντουέιν Μάρτιν»
- Πύρινος εφιάλτης σε Γαλλία και Ισπανία: Δραματική η κατάσταση στο Μπορντό – Στην Άβιλα τα ελληνικά αεροσκάφη
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Πανσέληνος Ιουλίου: Πότε θα δούμε στον ουρανό το «Φεγγάρι του Ελαφιού»
- Axios: Το πρόσωπο που έπεισε τον Τραμπ για τον τερματισμό των βομβαρδισμών στο Ορμούζ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.