Επίθεση σκύλου σε 5χρονο παιδί καταγράφηκε το βράδυ της Κυριακής (22/6) στη δυτική Θεσσαλονίκη, όταν το ζώο διέφυγε της προσοχής του ιδιοκτήτη του και χτύπησε το κοριτσάκι.
Όπως αναφέρει σχετικά το thesstoday.gr, το περιστατικό έλαβε χώρα στο Πάρκο Ποντιακής Γενοκτονίας στη Νικόπολη, στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο χώρος ήταν γεμάτος από οικογένειες και παιδιά.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο σκύλος κινήθηκε ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση προς το ανήλικο παιδί, προκαλώντας του ελαφρύ τραυματισμό πριν προλάβουν να αντιδράσουν οι παρευρισκόμενοι ή ο ιδιοκτήτης του ζώου.
Θεσσαλονίκη: Δεν έχει κατατεθεί μήνυση
Αμέσως μετά το περιστατικό, κλήθηκε το ΕΚΑΒ, ωστόσο η μητέρα του κοριτσιού προτίμησε να το μεταφέρει η ίδια στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου για προληπτικούς λόγους. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το παιδί έφερε επιφανειακά τραύματα και δεν διατρέχει κίνδυνο.
Όπως έχει γίνει γνωστό, η οικογένεια της 5χρονης στη Θεσσαλονίκη δεν έχει καταθέσει μήνυση κατά του ιδιοκτήτη του ζώου. Δεν έχει διευκρινιστεί αν ο σκύλος έφερε φίμωτρο ή λουρί, ωστόσο το γεγονός ότι κινήθηκε ελεύθερα εντός χώρου με παιδιά δημιουργεί εύλογες ανησυχίες σχετικά με την τήρηση των υποχρεώσεων των ιδιοκτητών κατοικιδίων σε δημόσιους χώρους
- Η τελευταία ημέρα και το στερνό δείπνο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου
- Το come back του Γιάννη Μπέζου στην τηλεόραση με μια πρωτότυπη κωμωδία
- Το πιο ακριβό πρατήριο βενζίνης στην Αττική - Τι πληρώνουν οι οδηγοί
- Η ΝΔ στα πιο κάτω της, οι μετακινήσεις στο ΠΑΣΟΚ και ο επικρατέστερος μήνας για εκλογές
- Κώστας Μακεδόνας: «Ό,τι τραγούδησα από τα 20 μου, το έζησα μετά»
- Από την Ανταρκτική στο διάστημα: Ο Αδριανός Γολέμης είναι ο πρώτος Έλληνας υποψήφιος αστροναύτης
- YFSF: Εντυπωσίασε ο Biased Beast ως Άννα Βίσση - «Έχω μείνει άναυδη, ήρθε το Καλλιμάρμαρο εδώ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.