Ένας άνδρας και ο ανήλικος γιος του ταυτοποιήθηκαν για την απρόκλητη επίθεση την οποία κατήγγειλε ότι δέχθηκε οδηγός απορριμματοφόρου του δήμου Κορδελιού - Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια της αποκομιδής σκουπιδιών.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το περιστατικό συνέβη χθες το πρωί, με το 32χρονο θύμα να καταθέτει μήνυση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής εναντίον των δύο προσώπων, σε συνέχεια της οποίας συνελήφθη ο 34χρονος πατέρας για επικίνδυνη σωματική βλάβη.
Ο 14χρονος γιος του δεν συνελήφθη. Σύμφωνα με την Αστυνομία από την επίθεση ο οδηγός υπέστη κάταγμα στο πόδι.
- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.