Μενού
agrios skylos.jpg
Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ο κηπουρός της 50χρονης γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη, που έπεσε νεκρή μετά από την άγρια επίθεση που δέχθηκε από τα σκυλιά γείτονά της, μίλησε για τα όσα εκτιλύχθηκαν εκείνη τη μέρα, αλλά και ζήτησε συγγνώμη από την οικογένειά της που δεν μπόρεσε να τη βοηθήσει. Σημειώνεται πως ο άνδρας είναι κωφάλαλος και δεν άκουσε τις φωνές της γυναίκας.

«Όταν έκοβα χόρτα κάτι άκουσα, πολύ λίγο. Συνέχισα να κόβω, πέρασε ο γείτονας από το άλλο σπίτι, πέρασε ένα αυτοκίνητο και φώναζε. Του λέω: "τι θες, δεν κατάλαβα τι είπες". Φωνάζει: "έλα, έλα, έλα". Νόμιζα ότι ήθελε κάτι εμένα» σημείωσε, μιλώντας στο Star. 

Μέσα στον πανικό που δημιουργήθηκε, αντιλήφθηκε πως κάτι συνέβαινε. Έτσι, κατέβηκε στον κήπο και βρήκε την 50χρονη σωριασμένη στο έδαφος. 

Είχε στο χέρι του ένα αλυσοπρίονο και το κράτησε σε περίπτωση που τα σκυλιά κατεθύνονταν και προς το μέρος του, αλλά ακούστηκε ένας πυροβολισμός, όπως είπε, και τρόμαξαν. 

«Την είδα τη γυναίκα κάτω, έτρεξα να τη βοηθήσω. (...) τα ρούχα της ήταν σκισμένα και την είχαν δαγκώσει παντού» περιέγραψε σχετικά με το πώς βρήκε τη γυναίκα και συμπλήρωσε πως «είχε μία μεγάλη δαγκωματιά στο λαιμό». 

Η αντίδρασή του ήταν να αρχίσει να φωνάζει και εκείνος, δυνατά, αλλά τα παιδιά του θύματος ήταν μέσα στο σπίτι και δεν άκουγαν. Όταν βγήκαν, «άρχισαν να φωνάζουν» και εκείνα, σοκαρισμένα. 

«Πόνεσε η ψυχή μου όταν έμαθα ότι πέθανε. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ» συνέχισε ο κηπουρός, ο οποίος, καταλήγοντας, ζήτησε «συγγνώμη από την οικογένεια και τα παιδιά της που δεν άκουσα. Θα κατέβαινα, θα έμπαινα με το αλυσοπρίονο». 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA