Μενού
Ο ράπερ Θηρίο
Το «Θηρίο» σε συνέντευξη στην ΕΣΗΕΑ | NDP Photo
  • Α-
  • Α+

Ο ράπερ και επιχειρηματίας «Θηρίο», με βίντεο του στο TikTok προσφέρθηκε να βοηθήσει, σε περίπτωση που φυσικά ο ίδιος το επιθυμεί, τον νεαρό TikToker από την Καβάλα να χάσει τα κιλά του για λόγους υγείας.

Το «Θηρίο» εξήγησε στο βίντεό του στο TikTok πως επιθυμεί να βοηθήσει στον Χρήστο «Chris ASMR» που έγινε γνωστός καταναλώνοντας μεγάλες ποσότητες φαγητού, καθώς «έχει περάσει από ανάλογη περίοδο στη ζωή του».

«Θέλω να θέσω τον εαυτό μου στη διάθεσή του φίλε Chris και αν χρειαστείς κάποια βοήθεια στην απώλεια κιλών, έχω μιλήσει ήδη με τον γιατρό μου. Κοιτάω ήδη πώς μπορούμε να σε βοηθήσουμε αν αυτό το θελήσεις ποτέ. Στο να χάσεις κιλά, στο να φτιάξεις τη ζωή σου» ακούγεται να λέει στο βίντεό του το «Θηρίο», το οποίο προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις.

@thiriotattooremoval Θετω τον εαυτο μου στην διαθεση σου για οτιδηποτε χρειαστεις! #chrisasmr #chrisasmrmukbang #chrisasmrmukbangfoodnota #chrisasmrmukban #chrisasmrr #chrisasmrfanpage #mpesfy #fyp #fy #foryoupage #foryou #pov #thirio #viral @Kostas Drakoulas ♬ πρωτότυπος ήχος - Thirio tattoo removal

Ο ράπερ και επιχειρηματίας, με νέο του βίντεο, απάντησε σε όλους όσοι του άσκησαν κριτική για τη διαδικτυακή του προθυμία να βοηθήσει τον Χρήστο στην Καβάλα. 

«Στάζετε δηλητήριο και αυτό το πράγμα πηγάζει από μέσα σας. Με καλή δήθεν διάθεση σχολιάζετε γιατί δεν έστειλα προσωπικό μήνυμα στον Chris» αναφέρει στο σχετικό του βίντεο - απάντηση το «Θηρίο».

«Πώς πιστεύετε πως θα βρεθούν τα λεφτά για να βοηθήσεις έναν άνθρωπο. Ιδιωτική κλινική, αναισθησιολόγος, υλικά, φάρμακα, νοσηλεία. Ποιο είναι το τυράκι που θα δώσουμε σε αυτούς για να βοηθήσουμε έναν άνθρωπο; Και εγώ προωθούσα την παχυσαρκία μου ως φυσιολογική. Λέγομαι Θηρίο, έκανα μουσική ως παχύσαρκος. Το παιδί αυτό το βλέπει ως κάτι φυσιολογικό».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA