Μενού
Αστυνομία στην Κυψέλη
Αστυνομία στην Κυψέλη | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Περιπλέκεται κι άλλο το μυστήριο με την εξαφάνιση της 53χρονης στην Κυψέλη, με τις έρευνες της Αστυνομίας να βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς η γυναίκα αγνοείται από την ευρύτερη περιοχή από τον περασμένο Αύγουστο.

Τις έρευνες, πλέον, στην Κυψέλη έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, καθώς σύμφωνα με το Star οι Αρχές «βλέπουν» έγκλημα πίσω από την υπόθεση, κι όχι εξαφάνιση.

Η ΕΛΑΣ κάνει «φύλλο και φτερό» τη ζωή της 53χρονης στην Κυψέλη, με τα προσωπικά της αντικείμενα όπως ο φορτιστής να βρίσκονται στο σπίτι που διέμενε με τη συγκάτοικό της.

Αυτό που αξίζει να επισημανθεί, είναι ότι η δήλωση εξαφάνισης της 53χρονης ήρθε πολύ αργά στα «χέρια» της αστυνομίας, γιατί παρόλο που αγνοείται από τον Αύγουστο, οι έρευνες ξεκίνησαν τον Νοέμβριο.

Η συγκάτοικός της, σύμφωνα με την ξαδέρφη της 53χρονης στην Κυψέλη, δεν είχε δηλώσει πως είχε εξαφανιστεί με την έρευνα να ξεκινά –τυχαία– από κάποιον ιδιωτικό ερευνητή.

Κυψέλη: «Δε χάθηκε απόγευμα που λέει η φίλη της»

Στα πλαίσια της έρευνας που πραγματοποίησε η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη για να βρει κάποιο στοιχείο που θα μπορούσε να οδηγήσει στα ίχνη της αγνοούμενης Σταυρούλας, επικοινώνησε και με μια γειτόνισσα της.

«Τσακώνονταν διαρκώς με τη συγκάτοικό της σε σημείο που όλοι μας περιμέναμε ότι κάτι θα συμβεί. Ένα βράδυ πριν εξαφανιστεί είχαν και έναν πολύ μεγάλο καυγά», λέει χαρακτηριστικά.

Αναφέρει ότι το βράδυ που εξαφανίστηκε μιλούσε με κάποιον κύριο Γιώργο και ήταν λες και είχαν κάποιο ραντεβού. «Δεν ήταν απόγευμα, όπως είπε η συγκάτοικός της, αλλά βράδυ. Ήταν από δέκα παρά τέταρτο μέχρι δέκα και τέταρτο. Τη συνάντησε και ο άντρας μου, όταν έφευγε και τον χαιρέτησε κανονικά. Είχε και ένα σακίδιο σαν να πήγαινε ταξίδι και αναρωτήθηκα πού θα ταξίδευε μέσα στη νύχτα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA