Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (9/10) στην επαρχιακή οδό Αγίου Ανδρέα – Πύλου, όταν όχημα που οδηγούσε 73χρονος παρέσυρε 65χρονη γυναίκα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.
Η γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο κέντρο υγείας στη Λογγά, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των διασωστών, ήταν ήδη αργά.
Διαβάστε ακόμα: Επίθεση με πιρούνι: Υπέρτατη μάχη για να μην χάσει την όρασή της η 39χρονη έγκυος - Δημόσιος κίνδυνος ο άντρας της
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και η Τροχαία ερευνά τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος
.
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.