Θύμα ξυλοδαρμού από ανηλίκους έπεσε δικηγόρος των Τρικάλων λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα του Σαββάτου (10/02), με αποτέλεσμα μάλιστα να μεταφερθεί με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο.
Στο κεντρικό δελτίο του Star μεταδόθηκε βίντεο από κάμερες ασφαλείας, το οποίο καταγράφει την στιγμή της επίθεσης των ανηλίκων, ηλικίας 15 και 16 ετών, οι οποίοι χτυπούν με μπουνιές και κλωτσιές τον δικηγόρο.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο δικηγόρος ήταν ένας εκ των διοργανωτών συνεδρίου για την παραβατικότητα ανηλίκων που θα άρχιζε λίγες ώρες μετά την επίθεση.
Οι ανήλικοι συνελήφθησαν και όπως προέκυψε, ο ένας από αυτούς έχει απασχολήσει τις Αρχές και για άλλα αδικήματα.
Οι ανήλικοι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα και τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και ληστεία, καθώς πήραν από τον γνωστό δικηγόρο και ένα μικρό πορτοφόλι με προσωπικά του αντικείμενα.
Ο ένας από τους ανήλικους, προφυλακίστηκε.
- Ροντέο στους διαδρόμους της Βουλής: Η Κωνσταντοπούλου πήρε το 100 για τη Βασιλική Πολύζου
- Άπιαστο όνειρο οι διακοπές για τους Έλληνες: 1 στους 2 δεν έχει χρήματα ούτε για μια εβδομάδα απόδρασης
- «Φοράει smart γυαλιά; Μπορεί να τραβάει βίντεο»: Το «Χ» ξέσπασε για την εμφάνιση Γεωργιάδη στη Λήμνο
- «Δεν είμαι πόρνη»: Ποια είναι η καλλονή που έγινε viral στη Μύκονο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.