Μενού
Περιπολικό
Φωτ. Αρχείου Eurokinissi
  • Α-
  • Α+
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του reader.gr στην Google

Έχει συγκλονίσει το τροχαίο δυστύχημα στη Μύκονο, όπου μια 37χρονη που ήταν στο νησί για το μπατσελορέτ της, έχασε τη ζωή της. 

Υπενθυμίζεται ότι, η 37χρονη είχε μια κόρη και εργαζόταν στον οίκο μόδας Prada, ενώ ο γάμος της ήταν προγραμματισμένος για τις 20 Ιουνίου. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει καμία σύλληψη για το περιστατικό

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, μιλώντας στην ΕΡΤ, έφερε στο φως νέες λεπτομέρειες για το περιστατικό., το οποίο ερευνά η αστυνομία της Μυκόνου έδω και δύο ημέρες. 

Αναφέρει μεταξύ άλλων ότι στο όχημα που φέρεται να συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο διερχόμενο όχημα, επέβαιναν συνολικά τέσσερα άτομα. Η γυναίκα δεν ήταν οδηγός αλλά καθόταν στο πίσω κάθισμα. 

Μάλιστα, μια φίλη της έχει επίσης διακομιστεί στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένη. 

Μύκονος: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις των δύο οδηγών

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι, οι δύο οδηγοί του οχήματος - και αυτό όπου επέβαινε η 37χρονη, και αυτό που συγκρούστηκε -  δεν είχαν καταναλώσει αλκοόλ, σύμφωνα με όσα έδιξαν οι προβλεπόμενες εξετάσεις.  

Το γεγονός ότι η γυναίκα αρχικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο, αλλά δύο ημέρες αργότερα κατέληξε, αλλάζει τη νομική διάσταση της υπόθεσης.

«Με αυτή την εξέλιξη ενημερώνεται ο αρμόδιος εισαγγελέας, καθώς διαφοροποιείται και η ποινική δίωξη», υπογράμμισε η κ. Δημογλίδου.

Η προανάκριση συνεχίζεται, προκειμένου να αποσαφηνιστούν πλήρως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...