Σοβαρό τροχαίο με δύο νεκρούς σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (31/01) στα Χανιά μετά από μετωπική σύγκρουση οχημάτων.
Σύμφωνα με το zarpanews.gr, το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 και μισή το απόγευμα στην Εθνική οδό Χανίων Κισσάμου, στο ύψος του Ταυρωνίτη.
Δύο οχήματα, κάτω από συνθήκες που προς το παρόν διερευνώνται, συγκρούστηκαν μετωπικά μεταξύ τους.
Από τη σύγκρουση ανασύρθηκαν δύο νεκροί ηλικιωμένοι, ένας άνδρας και μια γυναίκα, που επέβαιναν στο ένα αυτοκίνητο, ενώ τραυματίστηκε ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου, ο οποίος είναι φαντάρος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων.
Στο σημεί έσπευσαν 4 οχήματα της Πυροσβεστικής 2, από την Κίσσαμο και 2 από τα Χανιά με 10 άτομα προσωπικό για τον απεγκλωβισμό των επιβατών.
- Στέφανος Τραχανάς: «Η επιστήμη δεν με παρηγορεί απέναντι στο θάνατο»
- Duffy: Η τραγουδίστρια του Mercy εμφανίστηκε δημόσια 16 χρόνια μετά την απαγωγή και τον βιασμό της
- Πορτοσάλτε για Μητσοτάκη και εκλογές: «Αν αυτό το λέτε σοβαρότητα, εγώ πάω πάσο»
- Λόπεζ: «Θα έκανα σεξ με οποιονδήποτε από τους ηθοποιούς της ταινίας True Romance»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.