Μενού
Αστυνομία στην Αθήνα
Κορδέλα της αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας | EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
  • Α-
  • Α+

Τρόμο έχει προκαλέσει στον Άγιο Παντελεήμονα, στο κέντρο της Αθήνας, η περίπτωση ενός ατόμου το οποίο, σύμφωνα με την ΕΡΤ, κυκλοφορεί στην περιοχή και φέρεται να επιτίθεται –με σεξουαλικά κίνητρα– σε ανήλικα κορίτσια.

Όπως διευκρινίζει η δημόσια τηλεόραση, η πρώτη καταγγελία στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα έγινε από ένα 14χρονο κορίτσι με καταγωγή το Μπαγκλαντές, η οποία μαζί με τον πατέρα της κατέθεσαν ότι το μεσημέρι της Δευτέρας, ενώ έμπαινε στο σπίτι της, την ακολούθησε ένας άνδρας, μπήκε μαζί της στο ασανσέρ και, αφού την απείλησε με μία χειρονομία ότι φέρει όπλο, της επιτέθηκε σεξουαλικά και εξαφανίστηκε.

Η ανήλικη έδωσε την περιγραφή του στους αστυνομικούς, οι οποίοι δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν παρά το ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσαν.

Η ανησυχία, σύμφωνα με την ΕΡΤ, έγινε πιο έντονη στον Άγιο Παντελεήμονα την επόμενη ημέρα, την Τρίτη δηλαδή, όταν εμφανίστηκε ακόμη ένα κορίτσι που ανέφερε ότι το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, την ώρα που πήγαινε στο σπίτι της, ένας άνδρας μπήκε μαζί της στο ασανσέρ, περίμενε να κλείσουν τα φώτα και, αφού της μίλησε αγγλικά για να την κρατήσει μέσα, της επιτέθηκε σεξουαλικά.

Το κορίτσι κατάφερε να ξεφύγει από τον άνδρα, τρέχοντας προς το σπίτι της, με την αστυνομια να συλλέγει στοιχεία από τις καταθέσεις των δύο ανήλικων παιδιών, για να ταυτοποιήσουν και να συλλάβουν τον άνδρα στον Άγιο Παντελεήμονα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA