Μενού
Επίθεση με μαχαίρι στην Κωνσταντινούπολη
Επίθεση με μαχαίρι στην Κωνσταντινούπολη | Twitter/Hurriyet
  • Α-
  • Α+

Άνδρας μαχαίρωσε και τραυμάτισε 11 άτομα σε συνοικία της Κωνσταντινούπολης, πριν το βάλει στα πόδια και εξαφανιστεί.

Ο δράστης της επίθεσης, οι κινήσεις του οποίου έχουν καταγραφεί σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας, έβγαλε ένα μαχαίρι και επιτέθηκε σε όποιον βρέθηκε μπροστά του σε δρόμο της περιοχής Esenyurt.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, 11 άτομα κατέληξαν στο νοσοκομείο με τραύματα, αλλά δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για την κατάστασή τους.

Αφού εξαπέλυσε τη «τυφλή» επίθεση άρχισε να τρέχει για να διαφύγει, ενώ άτομα έτρεξαν από πίσω του για τον ακινητοποιήσουν. 

Η αστυνομία, εκμεταλλευόμενη τις περιγραφές από τους μάρτυρες και τα πλάνα από τα βίντεο, έχουν ταυτοποιήσει τον δράστη και γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. 

Ένας από τους άνδρας που τραυματίστηκαν διηγήθηκε τα εξής σχετικά με τη στιγμή της επίθεσης: «Ένα άτομο ήρθε μπροστά μου, ενώ περπατούσα. Έβγαλε ένα μαχαίρι, ένα μαχαίρι για ψωμί. Στην αρχή μού φάνηκε σαν αστείο. Το έμπηξε στο πόδι μου και έφυγε. Αμέσως έπεσα στο έδαφος. Δεν είπε τίποτα».

Πατέρας μία γυναίκας, που έπεσε θύμα το αγνώστου, κατήγγειλε πως πλην του ότι την τραυμάτισε, επιχείρησε να κλέψει και την τσάντα της. «Μαχαίρωσε το παιδί μου και προσπάθησε να τραβήξει την τσάντα της. Οι καταστηματάρχες εκεί παρενέβησαν και έσωσαν το παιδί. (...) Δεν είπε τίποτα, απλά μαχαίρωνε. Όλες οι περιπτώσεις ήταν έτσι. Αυτή τη στιγμή, η κόρη μου είναι τραυματισμένη στο αριστερό της πόδι» δήλωσε. 

Πλην των άλλων, ο άνδρας φαίνεται ότι λιθοβόλησε και ορισμένα σπίτια.  Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για τα κίνητρά του.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA