Νέα σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το πολύνεκρο τροχαίο στην Ξάνθη, μετά από σύγκρουση αυτοκινήτου με λεωφορείο, το πρωί της Κυριακής.
Οι εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος στην παλιά εθνική οδό Ξάνθης, στο ύψος της περιοχής Τοξότες, είναι γροθιά στο στομάχι.
Να σημειωθεί ότι από το αυτοκίνητο, που κόπηκε στα δύο, ανασύρθηκαν νεκροί οι 4 από τους 5 επιβαίνοντες, δύο άνδρες και δύο γυναίκες, ηλικίας 20-25 ετών.
Παράλληλα, μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο συνοδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο νοσοκομείο Ξάνθης, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.
Κατά τις ίδιες πηγές, η παρέα των νεαρών, μετά από βραδινή διασκέδαση, κατευθύνονταν στο Νέστο για μπάνιο.
Για άγνωστο λόγο, το αυτοκίνητο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα με μεγάλη ταχύτητα και ακολούθησε σφοδρή σύγκρουση.
Ξάνθη: Τι συνέβη στους Τοξότες
Το όχημα «σφηνώθηκε» κάτω από το λεωφορείο και συνετρίβη.
Το λεωφορείο βγήκε εκτός δρόμου και σταμάτησε κάθετα στο οδόστρωμα.
Σύμφωνα με το Star, μέσα στο λεωφορείο επέβαιναν αρκετοί εργαζόμενοι σε τοπική επιχείρηση. Τουλάχιστον δύο μάλιστα τραυματίστηκαν, ελαφρά.
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Δύο κύματα κακοκαιρίας έρχονται στην Αττική: Πότε θα επηρεαστεί με ισχυρές βροχές και καταιγίδες
- Γκρεγκ Μποβίνο: Καρατομήθηκε ο «νοσταλγός της Γκεστάπο» από διοικητής της ICE, κατ' εντολή Τραμπ
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.