Μενού
  • Α-
  • Α+

Ως αυτόπτης μάρτυρας είχε εμφανιστεί ο 34χρονος αστυνομικός που παρέσυρε και σκότωσε με το υπηρεσιακό όχημά του τη 19χρονη την περασμένη εβδομάδα στο χωριό Παλαιό Ζυγό, στην Ξάνθη.

Η 19χρονη, που κατέληξε χθες το μεσημέρι στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, είχε παρασυρθεί από το όχημα της ΕΛΑΣ με οδηγό τον αστυνομικό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά και να διακομιστεί αρχικά στο νοσοκομείο Ξάνθης με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου άφησε και την τελευταία της πνοή.

Όταν συνέβη το δυστύχημα, σύμφωνα με «Το Βήμα» ο 34χρονος οδηγός του υπηρεσιακού οχήματος είχε ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ και περίμενε το ασθενοφόρο. Στη συνέχεια εμφανιζόταν ως αυτόπτης μάρτυρας, με σκοπό να αποκρύψει την εμπλοκή του στο δυστύχημα. Ωστόσο, οι αντιφάσεις στις οποίες έπεσε κατά τη διάρκεια των καταθέσεών του στην ΕΛΑΣ οδήγησαν τους συναδέλφους του στην ανακάλυψη της εμπλοκής του και την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Τρίτης, η οικογένεια της 19χρονης με δήλωση που κοινοποίησε στα ΜΜΕ ο δικηγόρος της καλούσε όποιον γνώριζε το παραμικρό για το δυστύχημα, να δώσει τα στοιχεία στις αρχές, προκειμένου να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση.

Ο 34χρονος αστυνομικός αναμένεται σήμερα Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA