Μενού
Κομμωτήριο
Κομμωτήριο | Unsplash
  • Α-
  • Α+

Η εν διαστάσει σύζυγος του κομμωτή από τα Βριλήσσια που είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στο κατάστημα αλλά και στο σπίτι του μίλησε για την πολύκροτη υπόθεση, δηλώνοντας πως η ίδια δεν είχε καμία γνώση των όσων έκανε.

Σε συνέντευξή της στο Mega, εμφανίστηκε δακρυσμένη και αναφέρθηκε στον πόνο που νιώθει για τα παιδιά της. «Δεν το είχα πάρει χαμπάρι, ζητώ συγγνώμη από τις κόρες μου» είπε. 

Απάντησε σε όσους την κατηγορούν ότι κρύβεται, λέγοντας πως δεν το κάνει γιαυτό και μιλά στα Μέσα και δήλωσε «περήφανη» για τις κόρες της, που βγήκαν και μίλησαν, επίσης. 

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο από το 2015 και όπως είπε η κα Αλίσια ο κομμωτής ήταν πάντα «πολύ γλυκός, στοργικός» μαζί της. Μετά τις αποκαλύψεις, ωστόσο, όλα παίρνουν άλλη τροπή.

Ερωτώμενη για το πού βρέθηκαν οι κάμερες στο σπίτι τους, ενημέρωσε πως η μία ήταν στο θερμοσίφωνο στο μπάνιο, και η άλλη στην κρεβατοκάμαρα των παιδιών της. 

Μάλιστα, σημείωσε πως τις τελευταίες μέρες φιλοξενεί στο σπίτι τη μητέρα της από το Μεξικό και ο δράστης παρακολουθούσε και εκείνη. «Ο αθεόφοβος έλεγε στη μαμά μου να κάνει μπάνιο και έβλεπε και τη μαμά μου. Ντρέπομαι πολύ για αυτό. Έβλεπε και τη μάνα μου» είπε. 

Η ίδια έδωσε και μία άλλη τροπή στην υπόθεση, λέγοντας πως ο 49χρονος είναι πολλά χρόνια στο επάγγελμα, είχε μπει σε πολλά σπίτια και είχε και άλλο κατάστημα στο παρελθόν, μη αποκλείοντας η δραστηριότητά του να είναι παλαιότερη. «Θα τα πω όλα στην αστυνομία, να ψάξουν». 

Τέλος, και όταν ρωτήθηκε εάν υπήρχε περίπτωση να διαμοίραζε το υλικό από τις κάμερες, δήλωσε ότι συναντιόταν συχνά με έναν φίλο του και του έδινε usb, στο οποία έλεγε ότι είχε μουσική.  «Είχε μουσικά όργανα, ήταν μουσικός, τον ήξερε πολύς κόσμος. Μου έλεγε ότι επειδή παίζει μουσική έκανε κάποια στικάκια και την αντάλλασσε με κάποιον φίλο του». 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA