Η δασική φωτιά που ξέσπασε σε δύσβατη δασική περιοχή στο χωριό Επταχώρι Καστοριάς νωρίτερα σήμερα (20/6), βρίσκεται πλέον υπό μερικό έλεγχο, δίνοντας ελπίδες για την πλήρη κατάσβεσή της στη διάρκεια της νύχτας.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, έδωσαν άνιση μάχη με τις φλόγες, καταφέρνοντας να περιορίσουν σημαντικά την εξάπλωση της πυρκαγιάς, παρά το δύσβατο της περιοχής.
Πυροσβεστικά οχήματα και πεζοπόρα τμήματα παραμένουν στο σημείο, επιτηρώντας τις εστίες. Οι προσπάθειες τώρα μετατίθενται στην πλήρη οριοθέτηση του μετώπου και της καμένης έκτασης, ώστε να αποτραπεί οποιαδήποτε αναζωπύρωση.
Μήπως υποτιμάμε το Ιράν; Ποια η στρατιωτική του δύναμη - Η σύγκριση με Ισραήλ
- Άγριο ξέσπασμα Γλυκερίας για πλάνα από την επιστροφή στην Ελλάδα: «Πάτε καλά ρε; Κινδυνεύω»
Έξι ελληνικές σειρές που τις απέρριψε ένα κανάλι και έσκισαν σε αντίπαλο
- LIVE από τη Μέση Ανατολή: Εισβολή του Ισραήλ στον νότιο Λίβανο - Επιθέσεις με drones από το Ιράν
- Εγκλωβισμένος στο Ομάν ο γιος του Αντώνη Γούναρη: «Δεν υπάρχει πρεσβεία»
- Γιατί η Ελλάδα επιλέγει την Κάρπαθο για ανάπτυξη συστοιχίας Patriot - Η στρατηγική σημασία για το Αιγαίο
- Πόσα καταφύγια έχει η Ελλάδα: Πού βρίσκονται σε Αθήνα και Πειραιά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.