Μενού
Κινητοποίηση ΕΚΑΒ και αστυνομίας
Κινητοποίηση ΕΚΑΒ και αστυνομίας | EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονικής επίθεσης που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας, 8 Ιανουαρίου, στο Ζεφύρι, εκεί που ένας 53χρονος περιέλουσε με πετρέλαιο -μετά από καυγά- τη σύζυγό του και της έβαλε φωτιά.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά η επίθεση που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή της 44χρονης γυναίκας, έγινε μπροστά στα δύο ανήλικα παιδιά του ζευγαριού, τα οποία μάλιστα χρειάστηκε να νοσηλευθούν προληπτικά και χωρίς να διατρέχουν κάποιον κίνδυνο, στο Παίδων.

Η άτυχη γυναίκα αρχικά διακομίστηκε από το ΕΚΑΒ στον Ερυθρό Σταυρό ενώ πλέον η νοσηλεία της συνεχίζεται στο νοσοκομείο Γεννηματάς. Η 44χρονη φέρει εγκαύματα σε όλο της το σώμα, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν νεότερα σχετικά με την πορεία της υγείας της.

Πέρα από τη γυναίκα στο νοσοκομείο με εγκαύματα διακομίστηκε και ο αδερφός της που ήταν παρών στο περιστατικό και φέρεται να προσπάθησε να τη βοηθήσει.

Ο δράστης συνελήφθη από την αστυνομία, η οποία ενημερώθηκε από αυτόπτες μάρτυρες. Μάλιστα στο σημείο αναπτύχθηκαν αστυνομικές δυνάμεις υπό τον φόβο να υπάρξουν αντίποινα.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA