Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Μαρίνα Πατούλη: Μόνος του αποφάσισε για το διαζύγιο ο Γιώργος

Για μονομερή απόφαση από την πλευρά του Γιώργου Πατούλη κάνει λόγο η Μαρίνα Πατούλη σχολιάζοντας το διαζύγιό τους

Γιώργος Πατούλης και Μαρίνα Πατούλη
Γιώργος Πατούλης και Μαρίνα Πατούλη

Μετά τη συνέντευξη του Γιώργου Πατούλη στην εφημερίδα «Τα Νέα», η Μαρίνα Πατούλη ξεκαθάρισε μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ότι δεν πρόκειται για κοινή απόφαση. «Δεν έχουμε αποφασίσει για διαζύγιο, μόνος του αποφάσισε. Δεν αποτελεί κοινή απόφαση» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη: 

«Για μένα σήμερα είναι μια ιδιαίτερα συγκινησιακά φορτισμένη μέρα γιατί σαν σήμερα το 1998 σε πολύ νέα ηλικία έχασα το σημαντικότερο πρόσωπο της ζωής κάθε ανθρώπου, τη μητέρα μου. Επειδή από τα 18 μου συνδέθηκα με τον Γιώργο, ο ρόλος της μητέρας μου ήταν καθοριστικός και στη σχέση αυτή. Όπως καταλαβαίνετε για μένα είναι ένα διπλό πένθος. Από ό,τι διάβασα, που είπε ο Γιώργος ότι έχουμε αποφασίσει, δεν έχουμε αποφασίσει για διαζύγιο, μόνος του αποφάσισε. Δεν αποτελεί κοινή απόφαση.

Απλά, σεβόμενη τα 35 χρόνια έχω προσπαθήσει να στηρίξω το παιδί μου και τον εαυτό μου για τη διαχείριση αυτής της κατάστασης. Δεν πρόκειται για μία ειλημμένη απόφαση. Είναι κάτι που προσπαθώ κι εγώ να στηριχτώ μέσα από ειδικούς και να στηρίξω και το παιδί για να νιώσουμε καλύτερα στην απόφαση που ο ίδιος πήρε όπως έχω πει εξαρχής».

«Μπήκα στην πολιτική από ένα τυχαίο γεγονός»

Στη συνέντευξή του στα «Νέα» ο Γιώργος Πατούλης μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια κα για το πώς πήρε την απόφαση να γίνει γιατρός.

Όπως είπε, ένα περιστατικό σε μια εφημερία ήταν αυτό που τον οδήγησε να ασχοληθεί με το συνδικαλισμό και ακολούθως με την πολιτική.

«Σε μια εφημερία, ήρθα αντιμέτωπος με ένα δύσκολο περιστατικό. Στην αρχή ο διευθυντής είπε να κάνω εγώ τη εγχείρηση και μετά ο επιμελητής μου ειπε να αποτραβηχτώ γιατί ήταν 'πελατειακό'». Έτσι το χαρακτήρισε» είπε.

«Εμείς οι ειδικευόμενοι γιατροί ήμασταν έρμαιοι στις διαθέσεις του εκάστοτε επιμελητή. Αποφασίσαμε το 1994, μαζί με γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, να δημιουργήσουμε την Ένωση ΣΕΙΑΠ (Σύλλογος Ειδικεύομενων Ιατρών Αθηνών και Πειραιώς)» σημείωσε. 

Συμπλήρωσε δε ότι σταδιακά, με την παράταξη Νέοι Γιατροί, μπήκαν στον Ιατρικό Σύλλογο.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Ο Περιφερειάρχης Αττικής ανέφερε ότι οι γονείς του χώρισαν όταν εκείνος ήταν 2,5 ετών και ο πατέρας του, ο οποιός κέρδισε την επιμέλεια των παιδιών, έβαλε εκείνον και τον μεγαλύτερο αδερφό του εσώκλειστους σε μια σχολή, στην οποία μπορούσε η μητέρα τους να έρχεται μόνο μια φορά το μήνα.

«Ένα μεσημέρι», είπε ο κ. Πατούλης « ο πατέρας μου, μας είπε, θα πάμε στη μάνα σας».

Πρόσθεσε δε, ότι ενώ ήταν χαρούμενος που γύρισε, πέρασαν μεγάλες δυσκολίες.

«Ζούσαμε σε μια γκαρσονιέρα» είπε.

Εξομολογήθηκε δε ότι ήταν κακός μαθητής στο Δημοτικό και «φοβερά ανορθόγραφος κι εγώ και ο αδερφός μου. Έμεινα μετεξεταστέος στις εισαγωγικές για το Γυμνάσιο»

«Συνειδητοποίησα ότι στο Δημοτικό οι επιδόσεις μου μπορεί να σχετίζονταν και με τις αντιλήψεις της εποχής (α, τα παιδιά της χωρισμένης). Στο Γυμνάσιο, γνώρισα την αποδοχή και άρχισα να απογειώνομαι στα θετικά μαθήματα» είπε επίσης. 


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.


TAGS
#Γιώργος Πατούλης #Μαρίνα Πατούλη