Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε ο 31χρονος μακελάρης της Μακρινίτσας με απόφαση του ανακριτή Βόλου.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, την ώρα που οι αστυνομικοί επιχειρούσαν να τον επιβιβάσουν στην κλούβα, το οργισμένο πλήθος επιχείρησε να τον προσεγγίσει για να τον λιντσάρει. 

«Δεν θα γλιτώσεις» του φώναζαν, ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που ακολούθησαν την κλούβα και αποδοκίμαζαν τον 31χρονο. 

https://www.youtube.com/watch?v=hmzYZlwFqqI

«Ο δράστης είχε χτυπήσει και τους γονείς των δύο αδελφών και τους είχε στείλει στο νοσοκομείο»

Πριν από τη δολοφονία των δύο αδελφών, ο δράστης είχε προβεί και σε ξυλοδαρμό των γονιών τουςοδηγώντας τους στο νοσοκομείο, είπε χαρακτηριστικά η δικηγόρος, Ιωάννα Παναγοπούλου, μιλώντας στο Mega. «Υπάρχει επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά και στοχοποίηση εναντίον της οικογένειας» υπογράμμισε.

Σύμφωνα με την κυρία Παναγοπούλου, οι δράστες συνήθως ακολουθούν μια πάγια τακτική δικαιολογώντας τις πράξεις τους προκειμένου να αποφύγουν τις έννομες συνέπειες των πράξεών τους. «Το ότι επικαλείται ότι έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα, αυτό σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εξισωθεί και ταυτιστεί με το ακαταλόγιστο», δήλωσε.

https://www.megatv.com/embed/?p=2020325397

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για το φονικό

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση αναφέρεται ότι και τα δύο θύματα έφεραν χτυπήματα από μαχαίρι στην καρδιά (να σημειωθεί ότι το μαχαίρι ήταν 33 εκατοστά).Σύμφωνα πάντα με τον ιατροδικαστή το μαχαίρι προκάλεσε ρήξη του μυοκαρδίου καθώς εισχώρησε αρκετά βαθιά.

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο του Ant1 η ρήξη του μυοκαρδίου ήταν τέτοιας έκτασης που δεν άφηνε απολύτως κανένα περιθώριο για να σωθούν. Τέλος, το μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποίησε ο 30χρονος ήταν 33 εκατοστά και έμοιαζε με αυτά που χρησιμοποιούν οι δύτες.

Φωτογραφία εξωφύλλου & βίντεο: taxydromos.gr 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA