Μενού
  • Α-
  • Α+

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», μία γυναίκα κάτοικος της περιοχής του Αλίμου, η οποία μένει λίγα μέτρα από το σημείο της δολοφονίας του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ, την περασμένη Παρασκευή έξω από το σπίτι του, περιέγραψε τα όσα είδε και τη σόκαραν.

«Είχα βγει για δουλειά και γύριζα εκείνη τη στιγμή και είδα έναν άνθρωπο πεσμένο στο πεζοδρόμιο και πίστευα ότι είχε λιποθυμήσει κάποιος. Πλησίασα για να πάω να τον βοηθήσω. Πλησιάζω και τον βλέπω να είναι βουτηγμένος στο αίμα. Το αίμα φρέσκο ακόμη έτρεχε. Σοκαρίστηκα. Δεν τον γνώρισα γιατί ήταν μπρούμυτα», είπε αρχικά η μάρτυρας.

Ακόμα τόνισε ότι ήξερε τον Γιώργο Καραϊβάζ και έλεγαν «καλημέρα», καθώς «ήταν γείτονας, άνθρωπος που μίλαγε, δεν ήταν άνθρωπος απρόσωπος.

Επίσης είπε η δολοφονία έγινε μπροστά στα μάτια εργαζομένων δήμου που δούλευσαν στο σημείο και είδαν ό,τι ακριβώς συνέβη.

Παράλληλα ανέφερε ότι οι δύο δράστες αδιαφόρησαν για τους εργάτες του δήμου που βρίσκονταν εκεί, ενώ πρόσθεσε ότι έγιναν όλα τόσο γρήγορα που κανείς δεν πρόλαβε να αντιδράσει. «κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και αμέσως τον εκτέλεσαν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, η κάτοικος της περιοχής υπογράμμισε ότι δεν είχε προσέξει κάποια ύποπτη κίνηση το προηγούμενο διάστημα, από ανθρώπους που ενδεχομένως να παρακολουθούσαν τις κινήσεις του δημοσιογράφου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA