Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενώπιων του εισαγγελέα θα οδηγηθεί εντός της ημέρας ο 22χρονος φοιτητής που συνελήφθη την Πέμπτη ύστερα από καταγγελία μίας νεαρής κοπέλας για σεξουαλική παρενόχληση έξω από την πολυκατοικία όπου διαμένει στη Νέα Σμύρνη. Ο 22χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ταυτοποιήθηκε για τρία ακόμα περιστατικά - Δύο επιθέσεις σε ανήλικες

Από τη συνεχιζόμενη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, ταυτοποιήθηκε ο «δράκος» της Νέας Σμύρνης ως ο δράστης τριών παρόμοιων περιπτώσεων που σημειώθηκαν στις περιοχές της Νέας Σμύρνης, του Παλαιού Φαλήρου και της Ακροπόλεως. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την προανάκριση, ο 22χρονος –που εργάζεται σε κατάστημα εστίασης της περιοχής και παράλληλα σπουδάζει- αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση.

Όσον αφορά τη Νέα Σμύρνη, σύμφωνα πληροφορίες οι δύο ήταν  ανήλικες που έπεσαν θύματα του.

«Έπαθα σοκ όταν τον είδα από τις κάμερες» λέει η κοπέλα για τον επίδοξο «δράκο»

Τα δευτερόλεπτα αγωνίας που έζησε τη νύχτα που ο νεαρός στη Νέα Σμύρνη την ακολούθησε για 300 μέτρα, μέχρι την πόρτα του σπιτιού της, περιέγραψε η νεαρή κοπέλα στο Live News. 

«Δεν μιλήσαμε καθόλου, δεν ανταλλάξαμε καμία λέξη, απλά ήταν από πίσω μου όλη την ώρα και εγώ απλά μπήκα μέσα στην πολυκατοικία μου γρήγορα. Πάλι καλά που είχα τα κλειδιά στο χέρι δηλαδή, αλλιώς δεν ξέρω τι θα γινόταν», δήλωσε η νεαρή κοπέλα στο Live News. 

«Τον είδα μετά από τις κάμερες της πολυκατοικίας ότι είχε βγάλει έξω το μόριό του ας πούμε. Και τότε έπαθα ένα σοκ, γιατί δεν το είχα δει εκείνη την ώρα. Εκείνη την ώρα δεν το είδα, όχι, ήταν πιο μακριά μου και είχε σκοτάδι, οπότε δεν το είδα» λέει.

Το χρονικό - Τι συνέβη το βράδυ της Τετάρτης

Στο βίντεο που ανέβασε η νεαρή γυναίκα στο προφίλ της στο Facebook, καταγγέλλοντας τον 22χρονο, διακρίνεται αρχικά η ίδια να φτάνει στην είσοδο της πολυκατοικίας και να χτυπά το κουδούνι, κρατώντας τα κλειδιά στο χέρι. Αφού μπαίνει μέσα και κλείνει την πόρτα - όπως αποτυπώνεται από την κάμερα του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας - λίγα δευτερόλεπτα αργότερα πλησιάζει ο νεαρός άνδρας. 

Ο άνδρας φαίνεται να φορά βερμούδα με το μόριό του έξω, ενώ πλησιάζει την πόρτα, και αφού κοιτά μέσα και διαπιστώνει πως είναι κλειστή, φεύγει από το σημείο.

«Τρέμω στην ιδέα τι θα είχε γίνει»

Στην ανάρτησή της, η κοπέλα περιγράφει τα όσα συνέβησαν, ενώ δημοσιεύει και φωτογραφίες του φερόμενου ως δράστη.

Πιο συγκεκριμένα σημειώνει:

Χθες το βράδυ ο συγκεκριμένος τύπος με ακολούθησε για 300 μέτρα, από το τραμ Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη μέχρι το σπίτι μου. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει βγάλει το μόριο του καθώς έρχεται προς εμένα. Τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα. Αν τον αναγνωρίσει κάποιος παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου. Έχει γίνει ήδη καταγγελία στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA