Μενού
  • Α-
  • Α+

Ελεύθερος αφέθηκε ο 22χρονος επίδοξος «δράκος» της Νέας Σμύρνης καθώς αναβλήθηκε η δίκη του στο αυτόφωρο.  Η δίκη αναβλήθηκε για την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021 προκειμένου να προσέλθουν να καταθέσουν μάρτυρες αλλά και οι παθούσες, όπως πρότεινε μέσω του συνηγόρου του ο 22χρονος κατηγορούμενος.

Ο 22χρονος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο μονομελές το πρωί της Δευτέρας (10/5) μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή. Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν μετά τη δημοσίευση του βίντεο από τη νεαρή γυναίκα στη Νέα Σμύρνη, που έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης του επίδοξου δράκου.

Έπειτα στο τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης κατέθεσαν ακόμη τέσσερις γυναίκες, οι οποίες αναγνώρισαν τον 22χρονο ως το πρόσωπο που τις παρενόχλησε σεξουαλικά

Μαρτυρίες 

«Φως» στη δράση του 22χρονου φοιτητή «έριξαν» οι καταγγελίες γυναικών οι οποίες έχουν υποστηρίξει πως τις ακολουθούσε με ακάλυπτο το μόριό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 28χρονη Άννα έχει καταγγείλει πως ο 22χρονος αυτοϊκανοποιήθηκε πίσω από την πλάτη της, ενώ εκείνη περίμενε στη στάση λεωφορείου στην Καλλιθέα.  «Με πλησίασε και χωρίς να το καταλάβω αυνανιζόταν πίσω μου. Άκουσα σχεδόν την ανάσα του. Καθώς με είχε πλησιάσει πάρα πολύ, είχε ήδη ικανοποιηθεί πάνω μου, χωρίς καν να προλάβω να αντιδράσω. Ήμουν σε σοκ. Του είπα μόνο “τι κάνεις εκεί ρε!”. Δεν τρόμαξε, κουμπώθηκε και έφυγε ανενόχλητος», κατέθεσε η 28χρονη Άννα

Η 22χρονη Διονυσία, ενώ επέστρεφε στο σπίτι της στον Νέο Κόσμο, άνοιξε την πόρτα της πολυκατοικίας της για να μπει διαπίστωσε πως την ακολουθούσε ο νεαρός και «ακολούθησε πάλη κατά τη διάρκεια της οποίας με έπιασε από το λαιμό». 

«Εγώ κατάλαβα από τον τρόπο που με κοιτούσε ότι κάτι κακό θα συμβεί και πραγματικά εκείνος άρχισε να με κυνηγάει τρέχοντας. Εγώ πανικοβλήθηκα και άρχισα να τρέχω με κατεύθυνση προς την οικία μου. Μετά από 100 μέτρα έφτασα στο σπίτι μου, πέρασα την καγκελόπορτα, όπως έκανε και εκείνος, άνοιξα την γυάλινη κεντρική είσοδο και πριν προλάβω να την κλείσω έβαλε το χέρι του στην επιφάνεια με σκοπό να με σπρώξει και να μην ασφαλίσει. Εγώ με τη σειρά μου έσπρωχνα με την αντίθετη φορά την πόρτα και κατάφερα τελικά να την κλείσω. Όταν βεβαιώθηκα ότι είμαι ασφαλής κοντοστάθηκα προκειμένου να διακρίνω καλύτερα τα χαρακτηριστικά του σε περίπτωση που τον γνώριζα. Τότε αυτός κατέβασε το παντελόνι του, έβγαλε το μόριό του και αυνανίστηκε», είπε η 24χρονη Χριστίνα

Η 25χρονη Τέτα ισχυρίστηκε: «διαπίστωσα πως με ακολουθούσε άγνωστο προς εμένα άτομο με χαρακτηριστικά: ηλικία 25 ετών, περί 1,85 μέτρα ύψος, με λίγα μούσια, αδύνατο σωματότυπο. Τον ρώτησα άμα ψάχνει κάτι καθώς μου φάνηκε φυσιολογικό, λόγω του νεαρού της ηλικίας του και αφήνοντάς τον να με πλησιάσει μου είπε ότι θέλει να γλείψει τα δάχτυλα των ποδιών μου. Του είπα να απομακρυνθεί, αλλά συνέχισε να με ακολουθεί και μου ψιθύρισε “κάτσε λίγο να σου πω, έλα θα περάσουμε ωραία” και με παρότρυνε να μη φοβάμαι. Καθώς απομακρυνόμουν και αυτός με ακολουθούσε πολύ κοντά μου, διαπίστωσα ότι είχε βγάλει το μόριό ρου και το είχε ακουμπήσει στον αριστερό γλουτό μου, πάνω από τα ρούχα μου. Του φώναξα και τον χτύπησα για να τον απομακρύνω αλλά αυτός το έβαλε στα πόδια». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA