Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο 32χρονος άνδρας, πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας, στα πρώτα λόγια που είπε στους αστυνομικούς, φέρεται να έκανε λόγο για τρεις δράστες που φορούσαν κουκούλες και μπήκαν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Υπενθυμίζεται ότι τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως οι δράστες του άγριου φονικού μπήκαν από την μπαλκονόπορτα. H ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών που φέρονται να βασάνισαν και να δολοφόνησαν διά στραγγαλισμού μία 20χρονη κοπέλα από τη Βρετανία δίπλα στο 11 μηνών μωρό της στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Nωρίτερα είχαν σκοτώσει και τον σκύλο της οικογένειας κρεμώντας τον στα κάγκελα του σπιτιού, για να μην γαυγίσει και αντιληφθούν οι γείτονες τι συνέβαινε.

Ποια είναι η 20χρονη κοπέλα 

Η γυναίκα ήταν μόλις 20 ετών, βρετανικής καταγωγής και βρέθηκε στη σοφίτα του σπιτιού στο οποίο είχαν πρόσφατα μετακομίσει με τον σύζυγό της και το μωρό τους. Ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός και κατά πληροφορίες την έπνιξαν με μαξιλάρι. 

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος

Αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, καθώς η γυναίκα φέρεται να βασανίστηκε πριν την πνίξουν με μαξιλάρι ενώ ο σκύλος της οικογένειας βρέθηκε κρεμασμένος στα κάγκελα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, το ζευγάρι είχε μετακομίσει πρόσφατα στην περιοχή και στο σπίτι δεν υπήρχαν κάμερες ασφαλείας. Οι δράστες μπήκαν τα ξημερώματα στο σπίτι της οικογένειας από τη μπαλκονόπορτα και, σύμφωνα με δήλωση του συζύγου της άτυχης 20χρονης, αφού τον έδεσαν, πήραν μέσα από το σπίτι 10.000 ευρώ και κοσμήματα περίπου ίδιας αξίας. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο σύζυγος, κατάφερε κάποια στιγμή να κινηθεί αν και ήταν δεμένος και να ενεργοποιήσει ακουμπώντας με τη μύτη του το τηλέφωνό του, καλώντας μ' αυτόν τον τρόπο την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο. 

Στις 6 το πρωί αντιλήφθηκε η γειτονιά την αναστάτωση

Μόλις το πρωί, στις 6 τα ξημερώματα, αντιλήφθηκαν στη γειτονιά στα Γλυκά Νερά, πως κάτι συνέβη δίπλα στα σπίτια τους. Όταν έφτασαν στην περιοχή τα περιπολικά και τα ασθενοφόρα κατάλαβαν οι περίοικοι πως έχει σημάνει συναγερμός στη γειτονιά τους. Στο σημείο βρίσκεται πλέον και κλιμάκιο της σήμανσης ώστε να ερευνήσει για δακτυλικά αποτυπώματα αλλά και τυχόν γενετικό υλικό που να άφησαν πίσω τους οι δράστες.

Με συγγενείς το 11 μηνών βρέφος της 20χρονης

Το μωρό της οικογένειας επέστρεψε από το νοσοκομείο στα Γλυκά Νερά στα χέρια των συγγενών του.  Αρχικά το μωρό, που όταν μπήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και έκλαιγε, διακομίστηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο στη συνέχεια, όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί, επέστρεψε στην περιοχή στα χέρια των συγγενών του.

«Ληστεία μετά φόνου» - Δηλώσεις από συνδικαλιστή αστυνομικό

Για σοβαρότατο έγκλημα κάνει λόγο, μιλώντας για τη δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά, ο Σάκης Πασπαλάρης, Γενικός Γραμματέας Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής. «Πρόκειται για ένα σοβαρότατο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, για ληστεία και δολοφονία, με μία νεαρή γυναίκα να έχει δολοφονηθεί. Την υπόθεση τη χειρίζονται αρμοδίως οι υπηρεσίες ασφαλείας και οι συνάδελφοί μου στην αστυνομία είναι και θα παραμείνουν στην πρώτη γραμμή» τονίζει ο κ. Πασπαλάρης.

Φωτογραφίες από το σημείο του άγριου εγκλήματος 

Αναστάτωση επικρατούσε το πρωί της Τρίτης στα Γλυκά Νερά έξω από το σπίτι της άτυχης 20χρονης Βρετανίδας που βρέθηκε στραγγαλισμένη με μαξιλάρι μέσα στο σπίτι της αφού πρώτα βασανίστηκε. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες του Reader.gr, από το σημείο του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, μεγάλος αριθμός αστυνομικών βρίσκεται στο σημείο, όπως και γείτονες που έχουν σοκαριστεί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA