Θύμα διάρρηξης έπεσε γνωστός επιχειρηματίας από τον χώρο των κατασκευών αργά το βράδυ της Πέμπτης με τους δράστες να αρπάζουν 120.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας 30.000 ευρώ.
Διαβάστε ακόμα: Δολοφονία στη Μεταμόρφωση: Ποιοι ήθελαν νεκρό τον «κεφάλα»
Σύμφωνα με πληροφορίες και υλικό από κάμερες ασφαλείας, οι άγνωστοι δράστες αρχικά παραβίασαν με λοστό την πόρτα του γκαράζ, ξήλωσαν τον συναγερμό που υπήρχε, παραβίασαν την κεντρική είσοδο και άρπαξαν το μεγάλο χρηματικό ποσό καθώς και τα τιμαλφή.
Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή τα ξημερώματα του Σαββάτου απο τον επιχειρηματία καθώς έλειπε για δουλειές, ενώ φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι μέρος των χρημάτων είναι της εταιρείας του και όχι προσωπικά. Οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι την ημέρα της διάρρηξης κινούνταν ύποπτα στην περιοχή ένα λευκό όχημα με 2 ή 3 άτομα μέσα.
Προανάκριση για τη διάρρηξη διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής.
- Το τελευταίο δείπνο της οικογένειας Κοντού - Ο ανατριχιαστικός τάφος «τραπεζαρία» του Βόλου
- Θεσσαλονίκη: Ο τριπλός άξονας των ερευνών, τα κρίσιμα ίχνη DNA και ο τέταρτος συνεργός-κλειδί
- Στην Κονγκολέζικη Κοινότητα της Ελλάδας, για 75' πανηγυρίζαμε για μια πρόκριση που δεν ήρθε ποτέ
- Ένας παραγωγός μόλις αποκάλυψε πώς να ψωνίζεις στη μισή τιμή από τους πάγκους της λαϊκής
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.