Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τη διάρρηξη στο σπίτι του στην Εκάλη με λεία 120.0000 ευρώ και κοσμήματα μίλησε ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας, Πάρης Κομνηνός. «Ήμασταν κοντά στο σπίτι. Ήρθα σπίτι στις 10:22 το βράδυ της Παρασκευής και αντικρίσαμε άμεση δράση, κόσμο απέξω. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από τον συναγερμό. Στα 7 λεπτά ήρθε η Αστυνομία, στα 6 έκλεψαν και έφυγαν. Κινήθηκαν πολύ γρήγορα, συγχαρητήρια στα παιδιά της Άμεσης Δράσης» σημείωσε ο επιχειρηματίας μιλώντας στο MEGA. 

Διαβάστε Ακόμη: Διάρρηξη μαμούθ σε βίλα επιχειρηματία στην Εκάλη με λεία 150.000 ευρώ

Ο κ. Κομνηνός τάχθηκε υπέρ της οπλοκατοχής και της οπλοχρησίας στην Ελλάδα: «Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αμερική, στην Δυτική Βιρτζίνια. Στον κήπο μου στην Αμερική, όταν έμπαινε κάποιος έβγαζα το όπλο μου και τον πυροβόλαγα. Εδώ είναι διαφορετικά τα πράγματα. Αν ήξερε αυτός που μπαίνει σπίτι μου ότι μπορεί να κάνω χρήση όπλου θα ήταν διαφορετικά».

Ο κ. Κομνηνός είχε τα χρήματα της εταιρείας του στο σπίτι του, ενώ εξέφρασε την ελπίδα, ότι οι δράστες θα βρεθούν, όπως είχαν βρεθεί και αυτοί που τον λήστεψαν το 2017, ενώ σχολίασε πως οι ληστείες στην περιοχή της Εκάλης ήταν συχνότερες τα προηγούμενα χρόνια. 

«Πιστεύω ότι η ανταπόκριση που υπάρχει τ ον τελευταίο καιρό, γιατί ακούγονται διάφορα, είναι πιο καλύτερη σε σχέση με το πιο άμεσο παρελθόν. Επί ΣΥΡΙΖΑ γινόταν χαμός εδώ (σ.σ. στην Εκάλη). Υπήρχαν επιθέσεις με Καλάσνικοφ εδώ δίπλα. Γινόντουσαν επιθέσεις μέρα-μεσημέρι, απογεύματα. Τώρα έχουν περιοριστεί. Εγώ πιστεύω ότι έχει βοηθήσει και η COVID-19», ανέφερε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA