Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε πολύ κρίσιμο στάδιο βρίσκεται η έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής για τον εντοπισμό των δολοφόνων της 20άχρονης Καρολάιν, στη μεζονέτα που διέμενε με τον σύζυγο και το μόλις 11 μηνών βρέφος τους στα Γλυκά Νερά

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά - Μπαλάσκας: Τα τηλέφωνα και το «ορφανό» DNA θα δείξουν τους δολοφόνους της Καρολάιν

Αυτό καθώς οι δράστες δεν έχουν αφήσει πίσω τους δακτυλικά αποτυπώματα, το γενετικό υλικό που έχει βρεθεί δεν κρίνεται αξιοποιήσιμο -τουλάχιστον μέχρι στιγμής-, ενώ και τα οποία βίντεο υπάρχουν από τη Λεωφόρο Λαυρίου και τους γύρω δρόμους δεν έχουν βοηθήσει σημαντικά το έργο της Αστυνομίας. Γι' αυτό και πλέον οι Αρχές ελπίζουν ότι η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών θα δώσει κάποιο στοιχείο για τους δράστες.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα ξημερώματα της δολοφονίας ήταν ενεργοποιημένα πάρα πολλά κινητά τηλέφωνα στην περιοχή, καθώς υπάρχουν αρκετές κατοικίες. Αυτό που πρέπει να κάνουν τώρα οι αστυνομικοί είναι να δουν ποιο από αυτά τα τηλέφωνα δεν «ταιριάζει» με το σημείο. 

Το πιθανότερο βέβαια είναι πως οι δράστες χρησιμοποίησαν νούμερα «μιας χρήσης» τα οποία είχαν δηλωθεί σε αλλοδαπούς που καμιά σχέση δεν έχουν με την υπόθεση. Ακόμη κι έτσι να είναι πάντως, εάν οι αστυνομικοί καταφέρουν να έχουν τη φωνή κάποιου ατόμου θα πρόκειται για μία σημαντική εξέλιξη στην πορεία των ερευνών. Πρόκειται βέβαια για μία διαδικασία που η ολοκλήρωση της θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα

Από εκεί και έπειτα, όπως έγραψε το Reader και χθες, το ενδεχόμενο της ληστείας μετά φόνου είναι αυτό που εξετάζεται ως το πλέον πιθανό. Τέλος σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δεν πρόκειται να δώσει άμεσα νέα κατάθεση ο 32χρονος σύζυγος της 20άχρονης, καθώς έχει συνεισφέρει ότι μπορούσε σε αυτό το στάδιο των ερευνών.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA