Μενού
  • Α-
  • Α+

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας 15χρονος και δύο ακόμα συνομήλικοί του από ομάδα περίπου 12-15 ατόμων (σ.σ. πιθανότατα ανήλικοι και αυτοί), το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (22/5) κοντά στο δημαρχείο Καισαριανής.

Διαβάστε ακόμη: Σοβαρό τροχαίο με τρεις τραυματίες τα ξημερώματα στην λεωφόρο Ποσειδώνος

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 22:00 το βράδυ, την ώρα που οι τρεις ανήλικοι κάθονταν σε ένα ανοιχτό γηπεδάκι μπάσκετ. Η ομάδα των περίπου 12-15 ατόμων φορώντας κουκούλες και μάσκες προσώπου, τους προσέγγισε, τους ρώτησε από ποια περιοχή είναι και πριν καλά-καλά προλάβουν τα τρία παιδιά να απαντήσουν, άρχισαν να τους χτυπούν. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι -σύμφωνα με μαρτυρίες- χρησιμοποίησαν ακόμα και ξύλινα γκλομπ για τον ξυλοδαρμό τουλάχιστον ενός από τους τρεις φίλους.

Το περιστατικό έληξε με την παρέμβαση περιοίκων το σκηνικό και άρχισαν να φωνάζουν. Ο 15χρονος, συνοδευόμενος από τον πατέρα του, πήγε στο νοσοκομείο «Παίδων» για τις πρώτες βοήθειες, καθώς έφερε χτυπήματα σε αρκετά σημεία του σώματός του. Πρόκειται για περιστατικό που θυμίζει αρκετά το σκηνικό προ μηνών στην Αργυρούπολη, όταν τότε συμμορία ανήλικων είχε επιτεθεί σε δύο αγόρια ηλικίας 15-16 ετών, τραυματίζοντας μάλιστα με μαχαίρι τον έναν. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Καισαριανής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA