Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε αργία τέθηκε ο 48χρονος εκπαιδευτικός που φέρεται να έστελνε μηνύματα με ανάρμοστο περιεχόμενο σε μαθήτριες δημοτικού, σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας. Μετά την άσκηση σχετικής ποινικής δίωξης, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως υπέγραψε την πράξη που τον θέτει σε αργία από τα εκπαιδευτικά του καθήκοντα.

Διαβάστε ακόμη Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο δάσκαλος που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριες

Ο δάσκαλος που κατηγορείται ότι έστελνε ερωτικά μηνύματα σε ανήλικες μαθήτριες σε σχολείο της Νοτιοανατολικής Αττικής αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα της κατάχρησης ανηλίκων που έχουν εμπιστευτεί στο δράστη να επιβλέπει ή να φυλάσσει κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση και για το πλημμέλημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω διαδικτύου, πληροφορικής ή άλλων τεχνολογιών ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 15 έτη κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση.

H ιστορία με πρωταγωνιστή 48χρονο δάσκαλο και πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, ο οποίος καταγγέλλεται ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθήτριες δημοτικού με μηνύματα μέσω facebook, skyρe και viber, ήρθε στο προσκήνιο ύστερα από καταγγελίες γονέων για σεξουαλική παρενόχληση σε ανήλικες μαθήτριες, κάτω των 10 ετών.

Η απίστευτη ιστορία για τον δάσκαλο έγινε γνωστή όταν οι τρεις μαθήτριες βρήκαν το θάρρος και αποφάσισαν να μιλήσουν και να ενημερώσουν τους γονείς τους για την ασέλγεια με μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA