Μενού
  • Α-
  • Α+

Τις 300 χιλιάδες θα αγγίξουν οι δικαιούχοι του νέου προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΑΕΔ, την ώρα που οι περσινοί δικαιούχοι καλούνται μέχρι τις 31 Ιουλίου να ενεργοποιήσουν τις επιταγές τους, εφόσουν δεν έχουν κάνει ακόμη χρήση τους εξαιτίας των περιορισμών του lockdown. Το νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ προβλέπει αυξημένες επιδοτήσεις στους δικαιούχους και μειωμένη έως μηδενική ιδιωτική συμμετοχή στο κόστος της διανυκτέρευσης, ενώ επιδοτούνται και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Διαβάστε ακόμη: Πράσινο πιστοποιητικό: Νωρίτερα από την 1η Ιουλίου θα το εφαρμόσει η Ελλάδα

Όπως τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, στο πλαίσιο του σχεδιασμού της κυβέρνησης για την τόνωση του εσωτερικού τουρισμού, «μπαίνει σε εφαρμογή νέο πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΑΕΔ που καλύπτει 300.000 επιταγές», ενώ, παράλληλα, εφαρμόζεται και το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΠΕΚΑ που αφορά 50.000 δικαιούχους.

«Η χώρα μας συνεχίζει με σταδιακά και προσεκτικά βήματα την πορεία επανεκκίνησης οικονομικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων σύμφωνα με τον οδικό χάρτη που είχε ανακοινώσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης», επισήμανε, μεταξύ άλλων, η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.