Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην εκδήλωση του Δήμου Γλυφάδας για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου, ένα τεράστιο έργο που προβλέπει την ενοποίηση της παραλιακής ζώνης από το ΣΕΦ ως και το Σούνιο, δεκάδων χιλιομέτρων, θα παραβρεθεί το απόγευμα της Πέμπτης ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαβάστε ακόμη: Η Αστυπάλαια ανοίγει τον δρόμο και για άλλες πράσινες επενδύσεις στην Ελλάδα

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά το σχέδιο αφορά την ενοποίηση του παραλιακού μετώπου της Αττικής με ενιαίο πεζόδρομο και ποδηλατόδρομο 22 χιλιομέτρων από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και ως το Σούνιο και το δεύτερο σκέλος την ανάπλαση 48 χιλιομέτρων μέχρι το Σούνιο. Τα έργα που θα σηματοδοτήσουν την εικόνα της νέας Ελλάδας είναι ενταγμένα στο ταμείο ανάκαμψης κάτι που πρακτικά σημαίνει πως είναι άμεσης υλοποίησης.

Πάνω από 100 χλμ ποδηλατόδρομοι στην Αττική

Παράλληλα και με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου, θα παρουσιαστεί και η στρατηγική της κυβέρνησης για το ποδήλατο. Πρόθεση είναι να δημιουργηθεί σε όλη την Αττική ένα δίκτυο ποδηλατοδρόμων που θα ξεπερνά συνολικά τα 100 χιλιόμετρα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA