Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο θάνατος της 64χρονης γυναίκας στην Αγία Βαρβάρα φαίνεται να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια με τους αστυνομικούς να ψάχνουν τον σύζυγό της. Η 64χρονη γυναίκα βρέθηκε βαριά τραυματισμένη έξω από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα και μεταφέρθηκε με βαριά τραύματα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου άφησε την τελευταία της πνοή. 

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, η 64χρονη δέχτηκε δύο σφαίρες στον λαιμό και μία στην κλείδα, από όπλο μικρού διαμετρήματος. Ο πρώτος άνθρωπος που αναζητούν οι αστυνομικοί ήταν ο σύζυγος και πατέρας των δύο παιδιών της 64χρονης, με τον οποίο βρίσκονταν σε διάσταση και ο οποίος από το βράδυ της Πέμπτης είναι εξαφανισμένος. 

Στην ίδια γειτονιά βρέθηκε νεκρή σε κάδο η 6χρονη Στέλλα

Στην ίδια γειτονιά στην Αγία Βαρβάρα είχε βρεθεί νεκρή σε κάδο η 6χρονη Στέλλα. Ενας συνταξιούχος αστυνομικός είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, υποστηρίζοντας ότι η 6χρονη κόρη του, που είχε κινητικά προβλήματα, εξαφανίστηκε. Μάλιστα, έλεγε ότι φοβόταν μήπως η 6χρονη κόρη του είχε πέσει θύμα αρπαγής. 

Στην καταγγελία του, είχε αναφέρει ότι βγήκε να πετάξει τα σκουπίδια και πιθανότατα ξέχασε τα κλειδιά του στην πόρτα. Η κινητοποίηση ήταν μεγάλη αφού εκτός από την Αστυνομία και συγκεκριμένα το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που είχε αναλάβει την υπόθεση, ανακοίνωση είχε βγάλει και το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Οι αστυνομικοί δεν πείστηκαν από τα λεγόμενα του πατέρα, οι οποίοι τον ανέκριναν για 12 ώρες και του απέσπασαν την ομολογία πως εκείνος σκότωσε το παιδί του. Μάλιστα, τους έδειξε και τον κάδο που είχε πετάξει μέσα σε μια πλαστική σακούλα το παιδί του. Ο πατέρας, όπως είχαν σημειώσει οι αστυνομικοί, είχε ψυχολογικά προβλήματα.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA