Μενού
  • Α-
  • Α+

«Χτενίζουν» τα βόρεια προάστια οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν τον 47χρονο που λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι του Σαββάτου πυροβόλησε τον 45χρονο αδερφό του και εξαφανίστηκε. Το περιστατικό συνέβη σε σπίτι επί της οδού Εσπερίδων στην Κηφισιά, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής αιτίες.

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά: Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. η ψυχολόγος - Τα ερωτήματα για τα πτυχία και η διαγραφή της από τη Μεγάλη Στοά

Ο 47χρονος φέρεται να πυροβόλησε με πιστόλι τον 45χρονο αδερφό του στον μηρό και στη συνέχεια εξαφανίστηκε, με ένα μικρό Ι.Χ. αυτοκίνητο. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα», ενώ αναμένεται να δώσει και την πρώτη του κατάθεση στους αστυνομικούς.

Όσον αφορά στον 47χρονο, πρόκειται για άτομο γνωστό στις Αρχές, ο οποίος εκτιμάται ότι επιχειρεί να διαφύγει της αυτόφωρης διαδικασίας. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA