Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα κορονοπάρτι που σχεδόν έχουν γίνει θεσμός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο άρχισαν να διασπείρονται και σε άλλα σημεία της Θεσσαλονίκης, όπως ένα σε μία δύσβατη περιοχή της Ευκαρπίας, εικόνες από το οποίο κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο. DJ, τραγουδιστής, άφθονο ποτό και κανένα μέτρο προστασίας σε μία καθ' όλα οργανωμένη εκδήλωση, η οποία μάλιστα είχε και είσοδο 10 ευρώ για τους συμμετέχοντες.

Διαβάστε ακόμα: Μύκονος: 200 καλεσμένοι σε γάμο χόρεψαν με... ακουστικά σε κλαμπ

«Αρχίζει με 10-20 άτομα και στο τέλος φτάνουν τα 300» ανέφερε χαρακτηριστικά στο Open μάρτυρας που έχει βρεθεί σε κορονοπάρτι στη Θεσσαλονίκη. Από την πλευρά του ο τραγουδιστής Bossikan δηλώνει πως: «Εμάς δεν μας αφήνουν να παίξουμε λίγο σε ένα μαγαζί. Εμάς δεν μας αφήνουν να κάνουμε μεροκάματο. Γίνεται τζέρτζελος απλά σε όλη την πόλη και αυτό το ξέρουν όλοι».

«Βουνό» τα σκουπίδια

Κυριολεκτικά «βουνό» θυμίζουν τα απορρίμματα μετά από κορονοπάρτι. Άδεια μπουκάλια αλκοολούχων ποτών, κουτάκια μπίρας και αναψυκτικών είναι αυτά που αφήνουν πίσω τους οι διοργανωτές του κορονοπάρτι στο ρέμα της Νέας Ευκαρπίας, με τις εικόνες να δημιουργούν τουλάχιστον θλίψη.

«Μπίζνα» με πολλά λεφτά τα κορονοπάρτι στη Μύκονο

Τα κορονοπάρτι πλέον έχουν πραγματοποιήσει «απόβαση» και στα νησια, με τις προσκλήσεις στο Διαδίκτυο για ξεφάντωμα σε ιδιωτικές βίλες της Μυκόνου να είναι αλλεπάλληλες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι χαρακτηριστικό πως μία πρόσκληση για κορονοπάρτι στη Μύκονο στο χρονικό διάστημα 8 με 11 Ιουλίου φέρει αντίτιμο 1.299 ευρώ! Διαφημίζουν μάλιστα τη συμμετοχή παγκοσμίως φημισμένων DJ και εκατοντάδες άτομα έχουν εκδηλώσει μέχρι αυτή τη στιγμή τη συμμετοχή τους.

Για τα κορονοπάρτι της Μυκόνου έχει ήδη κατατεθεί μήνυση στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως για να παραμείνει μυστική η τοποθεσία όπου διεξάγονται τα παράνομα πάρτι, τις περισσότερες φορές οι καλεσμένοι μαθαίνουν την τοποθεσία του λίγα λεπτά πριν την άφιξή τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA