Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι στην Αλόννησο μετά την κυνική ομολογία του 32χρονου πιλότου για τη δολοφονία της συζύγου του στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά. Στο νησί κανείς δεν μπορεί ακόμη να δεχθεί ότι ο 32χρονος πιλότος είχε στήσει μία πλεκτάνη για να αποπροσανατολίσει τις Αρχές. «Είναι πολύ δύσκολο για όλους μας. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, δεν μπορούμε να το πιστέψουμε, προσπαθούμε να καταλάβουμε τον λόγο», αναφέρει ο οικογενειακός φίλος Γιάννης Τσώλης. Όπως αναφέρουν, είναι δύσκολο να πιστέψουν ότι ο 32χρονος δολοφόνησε, όπως ομόλογησε, με τέτοια βαρβαρότητα τη μητέρα του παιδιού του.

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά: Ο διάλογος που οδήγησε στη δολοφονία: «Πατέρας είσαι εσύ;»

«Σκεφτόμαστε μήπως είναι φάρσα»

«Σκεφτόμαστε μήπως είναι φάρσα», είναι αυτό που αναφέρουν όσοι γνώριζαν το ζευγάρι αλλά τα γεγονότα αποδεικνύουν ότι μόνο φάρσα δεν είναι. Ο αδερφός του πιλότου, μάλιστα, βρίσκεται στην Αλόννησο δίπλα στην οικογένεια της Καρολάιν. Οι κάτοικοι του νησιού είναι παγωμένοι και φέρνουν στο μυαλό τους την σκηνή που στοιχειώνει την τραγωδία.

Ο Μπάμπης αγκαλιάζει τη μητέρα της Κάρολαϊν λίγο πριν βρεθεί στη θέση του κατηγορούμενου. Είναι τέτοιο το σοκ που ακόμα και τις πρώτες ώρες που η είδηση έγινε γνωστή, οι κάτοικοι δεν ήθελαν να αποδεχτούν την ομολογία του Μπάμπη. Στη γειτονιά του πιλότου στην Αγία Παρασκευή, η σιωπή είναι κυρίαρχη. Τα στόματα κλειστά. Το αδιανόητο έγκλημα δεν μπορεί να γίνει κατανοητό. Η οικογένειά του δεν έχει βγει από το διαμέρισμα και ακούει την κυνική ομολογία του 32χρονου πιλότου που είπε, μεταξύ άλλων «σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της Καρολάιν».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA