Μενού
  • Α-
  • Α+

Κοιτώντας με ψυχρό βλέμμα τις κάμερες και χωρίς να σκύψει το κεφάλι του, οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά ΝεράΜπάμπης Αναγνωστόπουλος. 

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά: Απίστευτη ατάκα του καθ' ομολογίαν δολοφόνου: «Αντε να τελειώνουμε, να μπούμε φυλακή, να ασχοληθώ με το παιδί»

Χαρακτηριστική της ψυχρότητας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου είναι η στάση που κράτησε καθ'όλη τη διάρκεια της παραμονής στη ΓΑΔΑ, ενώ όταν ξύπνησε το πρωί του Σαββάτου είπε: «Αντε να τελειώνουμε, να μπούμε φυλακή, να ασχοληθώ με το παιδί και την ανατροφή του, από εδώ και πέρα». 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα επιχειρήσει να πείσει τον ανακριτή πως:

  • δεν είχε κίνητρο για τη δολοφονία της συζύγου του
  • δεν είχε συνεργό
  • δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα

Η απολογία του πιλότου ξεκίνησε λίγο πριν τις 13:00 και αναμένεται να κρατήσει πολλές ώρες, ενώ οι ερωτήσεις του ανακριτή θα είναι δεκάδες. Η διαδικασία άρχισε, αφού ο δικαστικός λειτουργός μελέτησε το πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα που παρέδωσε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. 

Τον γιούχαρε το συγκεντρωμένο πλήθος

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων για να περάσει την πόρτα του ανακριτή. Εξω από τα δικαστήρια υπήρχε συγκεντρωμένο πλήθος που γιούχαρε κι έβρισε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Το συγκεντρωμένο πλήθος που βρισκόταν στα δικαστήρια άρχισε να φωνάζει μόλις έφτασε ο πιλότος. «Τέρας, κτήνος. Να σαπίσεις στην φυλακή» ήταν ορισμένες από τις οργισμένες ατάκες του κόσμου στη θέα του 32χρονου. Για ακόμα μία φορά, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν περιστοιχισμένος από δεκάδες αστυνομικούς, φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο και ήταν ανέκφραστος, όπως κι όταν πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα. Ο πιλότος γύρισε μόνο το βλέμμα του προκειμένου να κοιτάξει τους ανθρώπους οι οποίοι τον γιούχαραν. 

Αποχώρησε ο ένας εκ των δύο δικηγόρων 

Την παραίτησή του από την υπόθεση του καθ' ομολογίαν δράστη του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα ο ένας εκ των δύο δικηγόρων του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Ο νομικός Βασίλης Σπύρου ενημέρωσε το πρωί της Τρίτης πως αποχωρεί από την υπόθεση για προσωπικούς λόγους. «Δεν επιθυμώ να συνεχίσω την υπεράσπιση του κατηγορουμένου σε κανένα επίπεδο» ανέφερε ο ίδιος έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Κατηγορίες 

Σε βάρος του 32χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα. 

Διώκεται για τα εξής κακουργήματα: Ανθρωποκτονία από πρόθεση, τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίηση ζώου.

Τα πλημμελήματα είναι: Ψευδής καταγγελία επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του και ψευδής κατάθεση κατ´ εξακολούθηση λόγω ψευδών καταθέσεων που έδωσε στις Αρχές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA