Μενού
  • Α-
  • Α+

Τουλάχιστον τέσσερις ώρες διήρκεσε η απολογία του 32χρονου πιλότου για τη δολοφονία της Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Ο εισαγγελέας έχει στα χέρια του τον φάκελο με την απολογία του 32χρονου πιλότου για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά και εξετάζει όλα τα δεδομένα. Μάλιστα, ο 32χρονος πιλότος θα βρεθεί ενώπιόν του και στη συνέχεια ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση.

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά: Μαραθώνια η απολογία του πιλότου - «Αντε να τελειώνουμε να μπούμε φυλακή»

Η απολογία του 32χρονου καθυστέρησε, καθώς προσκομίστηκαν κάποια νέα στοιχεία ενώπιον της Δικαιοσύνης (από τα εγκληματολογικά εργαστήρια) και ο δικηγόρος του ζήτησε χρόνο για να τα εξετάσει πριν την απολογία. Ο 32χρονος πιλότος έφτασε στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων με ισχυρή αστυνομική συνοδεία. Μάλιστα, κοιτούσε με ψυχρό ύφος τις κάμερες και δεν έσκυψε στιγμή το κεφάλι του. Το ίδιο ύφος είχε επιδείξει και το προηγούμενο διάστημα, όταν δηλαδή μεταφέρθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων, για να ζητήσει να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί

Ο καθ' ομολογία δολοφόνος της Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων από τον ανακριτή, με τον Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο να προβάλλει ισχυρισμούς που δεν συμφωνούν με στοιχεία της δικογραφίας.

Η απολογία του στον 12ο τακτικό ανακριτή άρχισε με δύο ώρες καθυστέρηση, ενώ τα όσα λέει, σύμφωνα με την ΕΡΤ δεν συμφωνούν με νέα στοιχεία που έφτασαν στη Δικαιοσύνη σήμερα, γεγονός που οδήγησε τον συνήγορό του να ζητήσει ολιγόωρη προθεσμία για να ενημερωθεί. Βασικό επιχείρημα του πιλότου, που έπνιξε τη σύζυγό του με τα ίδια του τα χέρια, είναι ότι έφτασε να ομολογήσει το έγκλημα έπειτα από 37 ημέρες γιατί ήθελε να κερδίσει χρόνο σχετικά με το παιδί.

Ο συνήγορός του πιλότου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, σε δηλώσεις που έκανε στην ΕΡΤ, ανέφερε ότι ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος σκόπευε να ομολογήσει τις πράξεις του αλλά ήθελε χρόνο για να σκεφτεί τι θα γίνει με το παιδί του.

«Αντε να τελειώνουμε, να μπούμε φυλακή»

Την ίδια ψυχρότητα φαίνεται να είχε ο 32χρονος και κατά την παραμονή του στη ΓΑΔΑ. Χαρακτηριστική είναι η φράση που είπε: «Αντε να τελειώνουμε, να μπούμε φυλακή, να ασχοληθώ με το παιδί και την ανατροφή του από εδώ και πέρα». 

Αποχώρησε ο ένας εκ των δύο δικηγόρων 

Την παραίτησή του από την υπόθεση του καθ' ομολογίαν δράστη του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα ο ένας εκ των δύο δικηγόρων του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Ο νομικός Βασίλης Σπύρου ενημέρωσε το πρωί της Τρίτης πως αποχωρεί από την υπόθεση για προσωπικούς λόγους. «Δεν επιθυμώ να συνεχίσω την υπεράσπιση του κατηγορουμένου σε κανένα επίπεδο» ανέφερε ο ίδιος έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA