Μενού
  • Α-
  • Α+

Αμετανόητος εμφανίστηκε ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Ακόμα και όταν βρισκόταν ένα βήμα πριν τη φυλακή για την δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ο ίδιος φέρεται να ενδιαφερόταν για την εικόνα που είχε ο κόσμος γι αυτόν, σύμφωνα με πληροφορίες. «Η εκδοχή του έχει πολλές … τρύπες και πολλά κενά », λένε χαρακτηριστικά πηγές από το χώρο των δικαστηρίων.

Διαβάστε ακόμη: Προσπαθεί να «σπάσει» τα ισόβια ο πιλότος - Οικογένεια Καρολάιν: «Πώς προκαλεί βρασμό κάποιος που κοιμάται;»

Ο 32χρονος πιλότος ρωτήθηκε και απάντησε για όλα τα κρίσιμα διαστήματα: από τη γνωριμία του με την Καρολάιν, μέχρι την ημέρα της δολοφονίας και τα όσα ακολούθησαν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Ανακριτής και εισαγγελέας έδωσαν ιδιαίτερη βάση και στάθηκαν στις ερωτήσεις του στο τι ακριβώς συνέβη τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου, όταν ο Αναγνωστόπουλος δολοφόνησε την Καρολάιν. 

Ο κατηγορούμενος αν και ρωτήθηκε κατ΄ επανάληψη αν και τι έπραξε όταν είδε να μειώνονται οι αντιστάσεις της Καρολάιν, εκείνος φέρεται να μην έκανε τίποτα και επί της ουσίας την άφησε αβοήθητη. Στη συνέχεια, υποστήριξε σύμφωνα με πληροφορίες, πως δεν ήξερε τι να κάνει και άρχισε να σκέφτεται τι μπορεί να γίνει για να μην μείνει το παιδί χωρίς και τον πατέρα του. Πάντως, λίγα λεπτά με τη δολοφονία της Καρολάιν, θέτοντας σε εφαρμογή το σχέδιο του, αποφάσισε να σκοτώσει και το σκύλο τους.

Πολλές στιγμές ο κατηγορούμενος φέρεται να έλεγε και να ξαναέλεγε ότι του αξίζει η τιμωρία, αλλά ότι δεν θεωρεί τον εαυτό του ότι είναι το «τέρας» που παρουσιάζεται.

Πρώτο βράδυ στη φυλακή για τον πιλότο

Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος πέρασε το πρώτο βράδυ στην 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκισή του.  Ο 33χρονος πιλότος δεν μπήκε στη διαδικασία της καραντίνας, καθώς είχε πραγματοποιήσει αρνητικό μοριακό τεστ για τον covid-19, ενώ οδηγήθηκε κατευθείαν σε κελί του καταστήματος κράτησης υποδίκων όπου θα παραμείνει σε «προστατευόμενο» περιβάλλον μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. 

Όπως και κατά τη διάρκεια της προσωρινής κράτησής του στη ΓΑΔΑ, έτσι και χθες το βράδυ ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν ιδιαίτερα ψύχραιμος, σχεδόν ατάραχος θα μπορούσε κανείς να πει και χωρίς ιδιαίτερη διάθεση για κουβέντα με τους συγκρατούμενούς του

Ο 33χρονος καθ' ομολογίαν συζυγοκτόνος, κρατείται στο ίδιο κελί με ακόμη τρία άτομα -ανάμεσά τους και ένας σωφρονιστικός υπάλληλος ο οποίος κατηγορείται για υπόθεση ναρκωτικών. Ενδεχομένως και σήμερα να δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη ως νέος κρατούμενος, είτε στη διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού είτε τον αρχιφύλακα του καταστήματος κράτησης. Για λόγους ασφαλείας, επίσης, θα προαυλίζεται πιθανότατα με τα ίδια άτομα που είναι στο κελί και κάποιους άλλους κρατούμενους της 6ης πτέρυγας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA