Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο αγαπητός ηθοποιός, Σπύρος Φωκάς, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στην υγεία του, με τους γιατρούς μάλιστα να κάνουν λόγο για ένα θαύμα. Αναφορικά με πληροφορίες του patkiout.gr, ο εμβληματικός ηθοποιός βρίσκεται στο σπίτι του δίχως να έχει επαφή με το περιβάλλον εξαιτίας ραγδαίων επιπλοκών που είχε με τα καρδιακά αλλά και τα άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Διαβάστε ακόμη: Λάκης Λαζόπουλος: Πιθανόν το εμβόλιο να ενεργοποίησε κάποιο μηχανισμό για να πυροδοτηθεί η θρόμβωση

Οι γιατροί θεώρησαν πως δεν είχαν κάτι πια να του προσφέρουν στο νοσοκομείο και γι’ αυτό ζήτησαν από τη σύζυγό του, τη Λίλιαν Φωκά να τον πάρει στο σπίτι τους.

Ο Σπύρος Φωκάς, τα τελευταία χρόνια, αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια τα πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα, που τον ανάγκασαν στα 83 του χρόνια, να μείνει σε ένα κοντέινερ στην περιοχή της Κορινθίας, μαζί με τη γυναίκα του. Μάλιστα, λίγο καιρό πριν, η ΔΕΗ του είχε κόψει το ρεύμα και τότε το υπουργείο Πολιτισμού είχε προθυμοποιηθεί να πληρώσει την οφειλή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA