Μενού
  • Α-
  • Α+

Iερέας συνελήφθη σε χωριό της Κρήτης, ο οποίος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Creta24, tο περιστατικό έλαβε χώρα σε χωριό του δήμου Αγίου Βασιλείου.

Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο: Ο ιερέας ζούσε σε κοινόβιο με μητέρες και κόρες - Αποκαλύψεις για τη δράση του

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιερέας αντιμετωπίζει προβλήματα αλκοολισμού και πολύ συχνά έχει βίαια ξεσπάσματα. Μάλιστα, εξαιτίας αυτού, έχει μετατεθεί στο παρελθόν σε διαφορετικές μητροπόλεις της Κρήτης, ενώ το τελευταίο διάστημα βρισκόταν στην Μητρόπολη Λάμπης.

Σύμφωνα με το Creta24 ο βράδυ της Πέμπτης, 26 Ιουνίου, επιστρέφοντας μεθυσμένος στο σπίτι του, επιτέθηκε, υπό την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, στην παπαδιά, η οποία κατάφερε να ξεφύγει. Εκείνος συνέχισε να την κυνηγάει στους δρόμους του χωριού και τελικά εκείνη διέφευγε στο πατρικό της σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ιερά Μητρόπολη Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων έχει σχηματίσει κατηγορητήριο και ο επιχώριος Μητροπολίτης κ. Ειρηναίος τον έθεσε σε αργία. Ο ιερέας συνελήφθη την επόμενη ημέρα και ανακρίθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Σπηλίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA