Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Κορονοπάρτι στο ΑΠΘ: Τουλάχιστον 1.000 άτομα διασκέδασαν χωρίς μάσκες και αποστάσεις

Δεν έχουν τέλος τα «κορονοπάρτι» στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), με τους διοργανωτές να αδιαφορούν επιδεικτικά για τις εισαγγελικές παρεμβάσεις και τους τραυματισμούς συμμετεχόντων

Κορονοπάρτι στο ΑΠΘ (Πηγή: thesstoday.gr)
Κορονοπάρτι στο ΑΠΘ (Πηγή: thesstoday.gr)

Δεν έχουν τέλος τα «κορονοπάρτι» στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), με τους διοργανωτές να αδιαφορούν επιδεικτικά για τις εισαγγελικές παρεμβάσεις και τους τραυματισμούς συμμετεχόντων.

Διαβάστε ακόμη: Πρύτανης ΑΠΘ: Κέρδη χιλιάδων ευρώ στα κορονοπάρτι και ποτά μπόμπες - Ενημέρωσε τον εισαγγελέα

Το βράδυ της Παρασκευής (25/5), βρέθηκαν στο ΑΠΘ τουλάχιστον 1.000 άτομα, τα οποία συμμετείχαν στο κορονοπάρτι που κράτησε μέχρι τα ξημερώματα, σύμφωνα με το

Τα πάρτι στο ΑΠΘ ξεκίνησαν τον Μάιο και από τότε, παρά τις 6 εισαγγελικές παρεμβάσεις αλλά και τα στοιχεία που κατέθεσε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου, διεξάγονται κανονικά κάθε εβδομάδα. Πριν από 4 ημέρες, ο Νίκος Παπαϊωάννου παρέδωσε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης όλα τα στοιχεία που θεωρεί εκείνος χρήσιμα, με την ελπίδα να βρεθούν οι διοργανωτές.

Image
Κορονοπάρτι στο ΑΠΘ (Πηγή: thesstoday.gr)

«Δεν είναι η ώρα να ρίχνουμε ευθύνες ο ένας στον άλλον. Με την αστυνομία έχουμε καταφέρει λόγω της συνεργασίας μας, να καθαρίσουμε το πανεπιστήμιο από τους ναρκέμπορους, θεωρώ λοιπόν, πως όσον αφορά τα πάρτι, η δική μας δουλειά είναι να ενημερώνουμε με στοιχεία, και να περιφρουρούμε τον χώρο. Από την πλευρά μας, ενημερώνουμε τις αρχές, και έπειτα δεν είναι δική μας δουλειά η εξέλιξη της υπόθεσης, όπως και ούτε είμαστε οι αρμόδιοι να κρίνουμε την δουλειά των αρχών» τόνισε ο πρύτανης του ΑΠΘ.

Image
Κορονοπάρτι στο ΑΠΘ (Πηγή: thesstoday.gr)
Image
Κορονοπάρτι στο ΑΠΘ (Πηγή: thesstoday.gr)

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#ΑΠΘ #Θεσσαλονίκη #κορονοπάρτι #εισαγγελία #τραυματίες