Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Σταύρος Μπαλάσκας: Δεκτή έκανε η ΠΟΑΣΥ την παραίτησή του

Ο Σταύρος Μπαλάσκας βρέθηκε στο επίκεντρο έντονης κριτικής, έπειτα από τις δηλώσεις του για τον καθ’ ομολογία δολοφόνο της Καρολάιν, στη μεζονέτα του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων έκανε δεκτή την παραίτηση του πρώην μέλους της, Σταύρου Μπαλάσκα. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ, έπειτα από συνεδρίαση του διοικητικού της συμβουλίου την Τρίτη, η παραίτηση του Σταύρου Μπαλάσκα, η οποία γνωστοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη, 24 Ιουνίου, έγινε αποδεκτή.

Ο πρώην συνδικαλιστής αστυνομικός, Σταύρος Μπαλάσκας, δήλωνε σε επιστολή παραίτησης προς την ΠΟΑΣΥ, απηυδησμένος και αηδιασμένος από την διοίκηση της ομοσπονδίας.

Αντιδράσεις στις δηλώσεις Μπαλάσκα για την υπόθεση στα Γλυκά Νερά

Ο Σταύρος Μπαλάσκας βρέθηκε στο επίκεντρο έντονης κριτικής, έπειτα από τις δηλώσεις του για τον καθ’ ομολογία δολοφόνο της Καρολάιν, στη μεζονέτα του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά. Σημειώνεται πως σε βάρος του αστυνομικού έχει διαταχθεί ΕΔΕ αναφορικά με τις δηλώσεις αυτές, με πρωτοβουλία του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο Σταύρος Μπαλάσκας δήλωσε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος «είναι βλάκας» καθώς «εάν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία (μετά τον φόνο), δεν θα πήγαινε ούτε τέσσερα χρόνια φυλακη». Ο ίδιος ανασκεύασε αργότερα τις δηλώσεις του, υποστηρίζοντας πως αυτές παρερμηνεύθηκαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ για τον Σταύρο Μπαλάσκα

«Σε συνέχεια της διακοπείσης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, την 22α Ιουνίου 2021, συνεδρίασε σήμερα εκ νέου το ΔΣ αυτής, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης την εξέταση του αιτήματος παραίτησης από Μέλος του ΔΣ του κ. Σταύρου ΜΠΑΛΑΣΚΑ.

Κατά τη συνεδρίαση, αφού αναγνώσθηκε το αίτημά του και έλαβαν γνώση αυτού μέσω τηλεδιάσκεψης τα συμμετέχοντα μέλη, έγινε δεκτό το αίτημα της παραίτησής του από μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας. Δυο μέλη ψήφισαν «Παρών».

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης παρέκλει η συνέχιση της πειθαρχικής του υποθέσεως καθόσον ο ίδιος έθεσε τον εαυτό του εκτός Ομοσπονδίας. Στην επόμενη συνεδρίαση, θα κληθεί να συμμετάσχει το πρώτο αναπληρωματικό Μέλος»

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Σταύρος Μπαλάσκας #παραίτηση #Γλυκά Νερά #αστυνομικοί

Best of Internet