Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζεται το τρολάρισμα για την πτώση του πίνακα του Πάμπλο Πικάσο μετά την εξιχνίαση της κλοπής του αιώνα που έγινε στην Εθνική Πινακοθήκη το 2012. Μετά το BBC, το Πλαίσιο και το ΙΚΕΑ, σειρά παίρνει το Reuters για το τρολάρισμα της πτώσης του πίνακα του Πάμπλο Πικάσο. Με ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται η πτώση του πίνακα του Πάμπλο Πικάσο και το οποίο έχει ντυθεί με χιουμοριστική μουσική, το Reuters σατιρίζει το περιστατικό με μια ανάρτηση που έχει γίνει viral στα Social Media.https://twitter.com/Reuters/status/1410425424450965504?ref_src=twsrc^tfw

Πίνακας Πάμπλο Πικάσο: Τρολάρισμα και από ΙΚΕΑ και Πλαίσιο για την πτώση του

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι χιουμοριστικές αναρτήσεις συνεχίζουν να δίνουν και να παίρνουν στο Twitter, ενώ ΙΚΕΑ και Πλαίσιο πρότειναν... λύσεις στην ΕΛ.ΑΣ.

Συγκεκριμένα, ο διαχειριστής του ελληνικού λογαριασμού της ΙΚΕΑ πρότεινε την Τετάρτη στο αγοραστικό κοινό ράφι στήριξης κορνίζας, συνοδεύοντάς του από τα hashtag #picasso και #oops ενώ στη λεζάντα της φωτογραφίας υπάρχει το φαρμακερό σχόλιο «ιδέες δίνουμε».

Με μοναδικό τρόπο σχολίασε την πτώση του πίνακα του Πάμπλο Πικάσο και ο διαχειριστής του λογαριασμού του Πλαισίου, ο οποίος πρότεινε ένα τρίποδο για πίνακες, στο οποίο φαίνεται και το επίμαχο έργο ενώ γράφει στην ανάρτησή του: «Στηρίζουμε ό,τι έχει αξία».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA