Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Διασκέδαση: Τέλος οι όρθιοι σε μπουζούκια, beach bar και νυχτερινά μαγαζιά

Aπό τις 15 Ιουλίου που ανοίγει ουσιαστικά η νυχτερινή διασκέδαση δεν θα επιτρέπονται οι όρθιοι πελάτες σε καμία επιχείρηση

(Πηγή: pixabay)
(Πηγή: pixabay)

Τέλος οι όρθιοι σε μπουζούκια, νυχτερινά μαγαζιά και beach bar μετά τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ. Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του Reader.gr, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, στην έκτακτη ενημέρωση στις 19:00, θα ανακοινώσει ότι από τις 15 Ιουλίου που ανοίγει ουσιαστικά η νυχτερινή διασκέδαση με μαγαζιά για εμβολιασμένους και μεικτές επιχειρήσεις, δεν θα επιτρέπονται οι όρθιοι πελάτες σε καμία επιχείρηση.

Μετά τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού και την ανησυχία που υπάρχει στην κυβέρνηση για τα ξέφρενα πάρτι που γίνονταν στην παραλιακή, η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να βάλει «φρένο» στη διασκέδαση, όπως την ξέραμε πριν την πανδημία του κορονοϊού.

Γι' αυτό και θα ανακοινώσει την απαγόρευση των όρθιων στα καταστήματα αλλά και θα θέσει σε εφαρμογή ακόμη πιο αυστηρά πρόστιμα στις επιχειρήσεις, όποτε εντοπιστούν να μην τηρούν τα μέτρα κατά του κορονοϊού. Αυτό σημαίνει ότι θα μπαίνει και «λουκέτο» από την πρώτη παράβαση.

Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ανακοινωθούν αναλυτικά αυστηρότερα πρόστιμα για παραβάτες σε εστίαση αλλά και σε όλους τους κλάδους όπου υπάρχουν συγκεκριμένα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού.

Αφορμή για τους εντατικούς ελέγχους και τα πρόστιμα που πιθανότατα θα ανακοινωθούν, είναι τα φαινόμενα των τελευταίων ημερών με καλοκαιρινά πάρτι σε beach bar, που αποτέλεσαν σύμφωνα με τα στοιχεία εστίες υπερμετάδοσης κορονοϊού.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#διασκέδαση #Κορονοϊός #beach bar #Νίκος Χαρδαλιάς

Best of Internet