Μενού
  • Α-
  • Α+

Ύστερα από τις έκτακτες ανακοινώσεις του Νίκου Χαρδαλιά, και οι λοιμωξιολόγοι της επιτροπής θα συμμετάσχουν σε έκτακτη σύσκεψη προκειμένου να εκτιμηθεί εκ νέου η κατάσταση, καθώς τα ημερήσια κρούσματα έχουν εκτοξευθεί.

Διαβάστε επίσης: Γνωστό beach bar στην παραλιακή σταματά τα πάρτι μετά την αύξηση κρουσμάτων

Στο τραπέζι των συζητήσεων των ειδικών θα πέσουν πολλά θέματα, όπως η επαναφορά της υποχρεωτικής μάσκας στους εξωτερικούς χώρους, που ωστόσο δεν φαίνεται αυτή τη στιγμή να περνάει.

Αναφορά θα γίνει και στις μετακινήσεις εκτός νομού, καθώς δεν αποκλείεται να υιοθετηθεί το μοντέλο που ισχύει ήδη στις μετακινήσεις προς τα νησιά με υποχρεωτικό PCR τεστ ή rapid test στους πλήρως ανεμβολίαστους.

Τέλος οι όρθιοι σε εστίαση, μπαρ και νυχτερινά κέντρα

Νωρίτερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι από τις 8 Ιουλίου δεν θα επιτρέπονται οι όρθιοι σε χώρους εστίασης, νυχτερινά κέντρα και beach bar , επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του Reader.gr. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Νίκου Χαρδαλιά, θα μπαίνει «λουκέτο» στα νυχτερινά μαγαζιά, μόλις εντοπιστεί ότι δεν τηρούνται τα μέτρα κατά του κορονοϊού. 

Ο κ. Χαρδαλιάς επεσήμανε ότι η μετάλλαξη Δέλτα έχει εντοπιστεί και στη χώρα μας και είναι θέμα χρόνου να καταστεί κυρίαρχη στην Ελλάδα. Υπενθύμισε δε ότι είναι κατά 100% πιο μεταδοτική. Οπως σημείωσε ο κ. Χαρδαλιάς τα κλαμπ και τα μπαρ είναι οι πιο συνήθεις χώροι μετάδοσης, υπενθυμίζοντας πως σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες συρροές σε beach bar. Γι' αυτό και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου και ζήτησε από τους νέους να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA