Μενού
  • Α-
  • Α+

Βόμβα διασποράς του κορονοϊού αποδείχτηκαν τα πάρτι που πραγματοποιήθηκαν σε καταστήματα της παραλιακής τις τελευταίες μέρες στην Αττική και συγκεκριμένα το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου.

Διαβάστε ακόμη: Παραλιακή: Beach bar και καλοκαιρινά πάρτι εκτόξευσαν τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα

Τις τελευταίες ώρες νεαροί χρήστες των σόσιαλ μίντια που παραβρέθηκαν σε πάρτυ που διοργάνωσε μπιτς μπαρ στον Άλιμο, ανεβάζουν σχετικά βίντεο, στηλιτεύοντας τη μη τήρηση των στοιχειωδών μέτρων ενάντια στη διασπορά της νόσου Covid-19.

Στο επιμαχο βίντεο, διαπιστώνεται οτι τη συγκεκριμένη βραδιά οι θαμώνες του μπιτς μπαρ στριμώχτηκαν στο κέντρο του μαγαζιού, ο ένας πάνω στον άλλον. Στα σχόλια που συνοδεύουν το βίντεο, αρκετοί χρήστες αποκαλύπτουν ότι βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

«Ημασταν ο ένας πάνω στον άλλον»

Ένα από τα παιδιά που βρέθηκε σε ένα από τα πάρτι είναι και ο Αλέξανδρος, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Ωρα Ελλάδος» στην τηλεόραση του OPEN. «Έχω βγει τέσσερα τεστ και το αποτέλεσμα ήταν θετικό. Προσέχουμε αν και κάποια μαγαζιά δεν τηρούσαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα», είπε αρχικά και συνέχισε: «Στο κλαμπ ήταν ο ένας πάνω στον άλλον. Ήμασταν χωρίς μάσκες. Δεν φορούσε κανένας. Δεν μάθαμε πώς κολλήσαμε, αλλά απ ότι άκουσα το ένα άτομο κόλλαγε εννέα». Μαζί με τον ίδιο κόλλησε και ο αδερφός του, επεσήμανε ο 19χρονος και είπε πως προς το παρόν είναι ασυμπτωματικός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA