Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ώρα που τα βρετανικά μέσα (σ.σ.: οι εφημερίδες Mirror, Daily Mail και Sun) με μπαράζ δημοσιευμάτων επιχειρούν να αποκαλύψουν τα μυστικά που κρύβει η μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, η ΕΛ.ΑΣ. τηρεί σιγήν ιχθύος με τον εκπρόσωπο Τύπου, μάλιστα, να κάνει λόγο ακόμη και για μυθεύματα.

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά: Οι γονείς της Καρολάιν ξέρουν το μυστικό του συζυγοκτόνου

Κοινός τόπος και στις τρεις εφημερίδες, οι αναφορές - πληροφορίες (σ.σ.: για εμπλοκή του 33χρονου καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, σε έκνομες δραστηριότητες και συγκεκριμένα σε διακίνηση ναρκωτικών. Πιο αναλυτικά, τα βρετανικά μέσα γράφουν ότι εξετάζεται από τις ελληνικές Αρχές το σενάριο η δολοφονία της Καρολάιν να οφείλεται στο γεγονός ότι ανακάλυψε τη «σκοτεινή» δραστηριότητα του συζύγου της κι αυτός να της έκλεισε το στόμα μπροστά στον κίνδυνο να αποκαλυφθεί.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μέσω του συνηγόρου του, ξεκαθαρίζει ότι: «Η θέση μου είναι πάγια. Αρνούμαι όσα γράφονται για μένα». Όμως, δεδομένου και ότι για σχεδόν 40 ημέρες έλεγε ψέματα σε όλους για όλα, δεν θα περίμενε κανείς διαφορετική στάση. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Ότι είναι πολύ πιθανό η ΕΛ.ΑΣ. να διεξάγει έρευνα για τα «έργα και τις ημέρες» του 33χρονου πιλότου ελικοπτέρων της Πολιτικής Αεροπορίας, μακριά όμως από τα φώτα της δημοσιότητας για μία σειρά από λόγους.

Όσον αφορά τη μέθοδο που ακολουθεί η ΕΛ.ΑΣ. δεν είναι άλλη από το... παραδοσιακό «follow the money», προσπαθώντας να ανακαλύψεις τις πηγές των εσόδων του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που του επέτρεπαν να διάγει έναν πολυτελή βίο. Πρόκειται, πάντως, για μία διεργασία που δεν είναι εύκολη και φυσικά χρειάζεται χρόνος για να μπορέσει να στοιχειοθετηθεί (σ.σ.: εάν φυσικά υπάρχει) κάποια έκνομη δραστηριότητα.

Για την ώρα, τέλος, ο 33χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν περνάει τις μέρες του στην ΣΤ’ Πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού έχοντας ξεκινήσει ήδη «μεροκάματα» κι έχοντας προσαρμοστεί απόλυτα στο περιβάλλον.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA