Μενού
  • Α-
  • Α+

Την επιστροφή όλων όσοι έχουν ταξιδέψει στα νησιά, με αρνητικό rapid test εισηγείται η επιτροπή των λοιμωξιολόγων. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει η εισήγηση της επιτροπής αφορά τόσο τους τουρίστες που επιστρέφουν από διακοπές όσο και τους κατοίκους αλλά και τους εργαζόμενους στα νησιά.

Διαβάστε ακόμη: Νέα μέτρα: Συνεδριάζει η Επιτροπή - Τι θα ισχύσει με τα καταστήματα για τους εμβολιασμένους και τους μεικτούς χώρους

Παράλληλα, θα ζητηθεί και οι εργαζόμενοι σε όλα ανεξαιρέτως τα μέσα μεταφοράς, που δεν έχουν εμβολιαστεί να υποβάλλονται κάθε εβδομάδα σε rapid test. Πρόκειται για ένα ακόμα μέτρο που συζητά η επιτροπή στην προσπάθεια για την ανάσχεση της πανδημίας του κορονοϊού. Σε αυτή την κατεύθυνση θα είναι και η εισήγηση για την είσοδο στα γήπεδα αποκλειστικά των εμβολιασμένων.

Γήπεδα: Μόνο εμβολιασμένοι στις εξέδρες 

Η επιτροπή των λοιμωξιολόγων που συνεδρίασε σήμερα φαίνεται να εισηγήθηκε την είσοδο στα γήπεδα μόνο για τους εμβολιασμένους φιλάθλους. Το απόγευμα θα έχουμε ανακοινώσεις στην προγραμματισμένη ενημέρωση από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, και τους γιατρούς, Βάνα Παπαευαγγέλου και Γκίκα Μαγιορκίνη.

Οπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ οι ειδικοί εισηγούνται η είσοδος στα γήπεδα σε αθλητικές διοργανώσεις να αφορά μόνο εμβολιασμένους σε ποσοστό 75% και παιδιά με self test σε ποσοστό 5%. Ετσι συνολικά η χωρητικότητα στα γήπεδα θα αφορά πληρότητα 80%.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA