Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονίζει μέσα στον ανείπωτο πόνο του ο πατέρας της 7χρονης που έχασε τη ζωή της στην άσφαλτο στη Νίκαια, όταν παρασύρθηκε από φορτηγό ενώ διέσχιζε τον δρόμο μαζί με συγγενικό του πρόσωπο.

Διαβάστε ήδη: Νεκρό 6χρονο παιδί στη Νίκαια: Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο

Ο πατέρας, αρκετές ώρες πλέον μετά από το δυστύχημα, βρήκε το κουράγιο να πει «Στη μνήμη του παιδιού μου, συγχωρώ τον οδηγό του φορτηγού» είπε μιλώντας στον Alpha.

Συγκλονίζει όμως ακόμη περισσότερο ζητώντας και ο ίδιος συγνώμη για το γεγονός πως δεν μπορεί να προχωρήσει σε δωρεά οργάνων. «Ζητώ συγγνώμη στους γονείς των παιδιών που δεν μπορώ να βοηθήσω» είπε, καθώς όπως σημείωσε δωρεά οργάνων μπορεί να γίνει μόνο σε περίπτωση που ήταν διασωληνωμένο το παιδί.

Στον εισαγγελέα ο οδηγός του φορτηγού

Στο γραφείο του εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί της Παρασκευής ο οδηγός του φορτηγού που παρέσυρε και σκότωσε την 7χρονη και τραυμάτισε ένα ακόμα παιδί στη Νίκαια.

Από το αστυνομικό τμήμα του Κορυδαλλού που κρατούντα από εχθές, έφτασε στα δικαστήρια του Πειραιά, δίχως να πει κουβέντα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA