Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν αντιεμβολιαστές σε Αθήνα (Σύνταγμα και Ομόνοια) και Θεσσαλονίκη, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα ενάντια στον εμβολιασμό και μάλιστα την ώρα που το τέταρτο κύμα της πανδημίας κορυφώνεται και οι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την μετάλλαξη Δέλτα.

Διαβάστε ακόμα: Απρόοπτο στο δελτίο του ΣΚΑΪ από τους αρνητές του εμβολίου: Ο ρασοφόρος με τον σταυρό και οι αποδοκιμασίες στο Σύνταγμα

https://www.instagram.com/p/CRVyIpAK0w3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι αρνητές διαμαρτύρονται για τα νέα μέτρα που ελήφθησαν και που προβλέπουν μεταξύ άλλων τον υποχρεωτικό εμβολιασμό συγκεκριμένων ομάδων που εργάζονται σε δομές που σχετίζονται με την Υγεία ή τις ευπαθείς ομάδες.

Κάποιοι κρατούν ελληνικές σημαίες στα χέρια και παράλληλα πανό μέσα από τα οποία καταδικάζουν τον εμβολιασμό. Την ίδια στιγμή στην Ομόνοια κρατούν πανό που γράφει «Ελευθερία. Όχι στους διαχωρισμούς. Όχι στους εκβιασμούς. Όχι στην τρομοκρατία».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA